Teknoloji

Getac, F110 tabletinin yeni versiyonunu tanıttı

Teknoloji firması Getac, çelimli ve aşırı cepheli F110 mükemmel dayanabilen tabletinin kendiliğinden güvenlikli müşterek versiyonu bulunan doğacak döl F110-EX'in tanıtımını gerçekleşti.

Getac, F110 tabletinin yeni versiyonunu tanıttı
23-11-2021 10:30

Getac, ATEX ve IECEx Bölge 2/22 kazalı ortamlar içinde ve etrafında etkin profesyonelleri hedefleyen çelimli ve aşırı cepheli F110 birlik dayanabilen tabletinin kendiliğinden güvenlikli müşterek versiyonu bulunan doğacak döl F110-EX'i duyurdu. Yeni verim ile şirketin, operasyonlarının anahtar yanlarını sayısal kendisine tahvil etmek talip alıcılar düşüncesince pop Windows tabanlı dayanabilen tabletlerinin üç modelinde (UX10-EX, F110-EX ve K120-EX) bundan böyle ATEX ve IECEx seçeneklerini sunmuş olacağı belirtildi.

Konuyu değerlendiren Getac Technology Corporation Başkanı Rick Hwang, "Çalışan güvenliği gelişigüzel devir müşterek numara evleviyet olmalıdır ve ATEX ve IECEx üzere sert standartlar ilkin kazalı sektörlerde çalışkanlık yayınlayan firmalar düşüncesince çelimli müşterek kıstas kendisine görev vermelidir. Tamamen dayanabilen ATEX ve IECEx Bölge 2/22 tabletlerden oluşan şümullü verim yelpazemiz, etkin güvenliğine bulunan başlayan taahhüdümüzü kanıtlarken, müşterilerimize öz ibdai gerekseme ve zorluklarını karşılamalarına araştırma görevlisi bulunan müşterek saf hal de sunuyor" halinde konuştu.

Yeni ürününü özellikleriyle ait şu izah yapıldı: ''F110-EX, andıran sürede tanıtılan yeni döl F110 ile bire müşterek çelimli özelliklere sahip. Bu özellikler arasında, bütünleşmiş Iris Xe Grafics'e erbap 11. Nesil Intel Core işlemci, PCIe NVMe SSD bellek, eski nesillere uyarınca 3 büküm henüz çabuk data hızı sağlayıcı WLAN Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 ve 4G LTE WWAN bulunuyor. Üründe mevcut bütünleşmiş müşterek ThunderboltTM 4 port esnetilmiş uçtan kuyruk sokumu kemiği hal nitelikleri düşüncesince 40 Gb/s bağlanak sağlarken, 11,6 pus LumiBond 2.0 görüntülük hepsi iklim koşullarında ehemmiyetli cila (1000 nit) ve okunabilirlik sunuyor.''

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?