Spor

Galatasaray ile Sivasspor 32. randevuda

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de erte savaş edeceği DG Sivasspor ile 32. kere üzerine karşıya gelecek. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılıların 19-6 yengi üstünlüğü var.

Galatasaray ile Sivasspor 32. randevuda
30-04-2022 13:21

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray, erte zaman 20.30'da Nef Stadyumu'nda DG Sivasspor ile karşılaşacak. Süper Lig'in geride artan haftalarında sarı-kırmızılılar, 13 galibiyet, 8 el birliği ve 13 hezimet kararında 47 benek elde etti. Kırmızı-beyazlılar ise 11 galibiyet, 12 el birliği ve 11 mağlubiyetle 45 benek topladı.

32. randevu

Galatasaray ile Sivasspor, erte oynayacakları maçla beraberce ligde 32. kere hakkında karşıya gelecek. İki ekip ortada geride artan 31 yarışmada sarı-kırmızılılar, 19 kere sahadan 3 puanla ayrılırken, kırmızı-beyazlılar da 6 el rakibini yenik etti. 6 uğraş ise berabere sona erdi. Galatasaray'ın 66 golüne, Sivasspor 40 golle cevap verdi. Ligin evvel yarısında oynanan maçı Sivasspor 1-0 kazanmıştı.

Evindeki sonuç 4 maçı kazandı

Galatasaray, Süper Lig'de branşında oynadığı sonuç 4 karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, evinde sonradan kendisine Trabzonspor'a kaybetti, Kayserispor ile de berabere kaldı. Aslan, bu süreçte Çaykur Rizespor, Beşiktaş, Fatih Karagümrük ve sonuç kendisine Yeni Malatyaspor'u yenik etti.

Galatasaray'da soluk eke cezalısı bulunan Marcao ile sakatlıkları mevcut kaleci Inaki Pena ve Omar Elabdellaoui'nin biçim giymesi beklenmiyor. Sarı-kırmızılılarda başkaca Fernando Muslera, Patrick van Aaholt, Ryan Babel ve Emre Kılınç soluk eke sınırında bulunuyor. Bu futbolcular soluk eke görmesi yerinde 36. haftada deplasmandaki Medipol Başakşehir maçında fariza alamayacak.

Galatasaray ile Sivasspor ortada oynanacak karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam'ın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Mustafa Sönmez yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ozan Ergün olacak.

Oğuzhan Ort
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?