Spor

Ferhat Akbaş: "Böyle net galibiyet almak bizim düşüncesince çok önemli"

CEV Kupası'nda finale yükselen Eczacıbaşı Dynavit'te Başantrenör Ferhat Akbaş, "Bu koyu fikstürde hakeza net galibiyet almak bizim düşüncesince çok önemli. Şimdi Avrupa finalindeyiz. Umarım grup şimdi da güzel oynayarak eksiksiz kupaları alabilir" dedi.

Ferhat Akbaş:
01-03-2022 21:46

CEV Kupası nısıf bitiş ikinci maçında Eczacıbaşı Dynavit, 3-0 kazanılmış olduğu önceki maçın rövanşında branşında CSM Volei Alba Blaj'ı gine bire müşterek skorla aşınmış ederek finale yükseldi. Müsabaka sonra Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Rakiplerle ilişik çalışmalara bitmeme edeceğiz"

İyi savaşım oynadıklarını dile getirerek laflarına süregelen Akbaş, “Bu koyu fikstürde hakeza net galibiyet almak bizim düşüncesince çok önemli. Son 1 haftada 3 karşılaşma yaptık, 2'si deplasmandı. Şimdi Avrupa finalindeyiz. Rakiplerle ilişik çalışmalara bitmeme edeceğiz. Ligde de halis muhlis kulvarlarda ilerliyoruz. İyi müşterek pozisyondayız. Umarım ekip hâlâ da güzel oynayarak halis muhlis kupaları alabilir" ifadelerini kullandı.

“Genç jenerasyonun başarıyla gelmesi çok önemli”

Tecrübeli oyuncuların birlikte dinç müşterek jenerasyona da ehil olduklarını dile getiren Akbaş, “Sporda en önemli nesne balans sağlamak. Tabii ki dinç kuşak geliyor lakin başarıyla gelmesi lazım. Biz de bunun düşüncesince çok güç sarfiyat ediyoruz, oyuncularımız çok güç sarfiyat ediyor. Bu koyu gidişatta hem eylem ifşa etmek hem güzel ferde dingildemek bununla beraber yöneltmek çok önemli müşterek detay. Biz de bunun düşüncesince halis muhlis çalışmamızı koyu halde bitmeme ettiriyoruz. Umarım kupalar da gelmeye başlayacak” diye laflarını noktalandırdı.

Uygar Aydın - İsmail Yasin Akçın - Samet Yalçın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?