Spor

Fenerbahçe 2000 Derneği’nden yönetime çağrı: 'Acilen bırakınız'

Fenerbahçe 2000 Derneği, sonuç zamanlarda yaşanmış olan sportif muvaffakiyetsizlik dolayısıyla Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimini istifaya çağırma etti.

Fenerbahçe 2000 Derneği’nden yönetime çağrı: 'Acilen bırakınız'
21-12-2021 18:34

Fenerbahçe'de 2018 yılının haziran ayında meydana gelen Seçimli Genel Kurul'da başkanlığa seçilen Ali Koç ve yönetimine eleştiriler sürüyor. Son adına Fenerbahçe 2000 Derneği, bulunan yönetimin dokunca verdiğini doğacak sürerek kurultay sonucu katılması gerektiğine müteveccih deklerasyon yayınladı. Ekonomik ve sportif adına kulübün zarara uğradığına aksan meydana getirilen bildiride, “Ali Koç; Fenerbahçe kulübünde 1,5 sene dersimi çalıştım dediniz ve sözlü oldunuz. Bu kulüpte 4 senedir başkansınız, eski yetişim günlerinizle baş başa 5,5 sene oldu. Fenerbahçe'yi sevenler. Daha ne derece bekleyecek? Sizin amacınız Fenerbahçe'yi boğmak mı? Bunun düşüncesince mi o koltukta oturuyorsunuz? Şunu baş döndürücü dobra bilmeniz lazım, Fenerbahçe kâffesi Fenerbahçeliyim diyenlerin kuma sevinip kuma üzülmüş olduğu müşterek kulüptür. Elle tutulmaz müşterek duygudur, tanım edilemez yaşanır. Dört senedir kimsenin nağme çıkarmadığını ancak bundan sonra susmayacağımızı bilmenizi isteriz. Fenerbahçe 30 milyon taraftarın malıdır. Doğan kollar caba ayrıksı grup taraftarı olmaya başladılar. Fenerbahçe zamanı süresince şanı ve şerefiyle halkın kulübü olmuştur. Hiçbir kurnaz zenginlerin kulübü gök ve localardan kendini taraftarın üstünde markajcı yumruklarla hücumcu şopar zenginlerden ise on paralık olmamıştır” denildi.

“Milletin düşlerini yıktınız”
“Fenerbahçe rastgele kurnaz başarıyı elde fail müşterek camiadır” vurgusu meydana getirilen açıklamada şu ifadelere arazi verildi:
“Lütfen siz de bundan sonra şapkanızı karşınıza kucak ve rastgele kurnaz söylediğiniz derece güya baş döndürücü sevdiğiniz Fenerbahçe'ye dokunca vermekten vazgeçin. Ben bu Fenerbahçe'yi nereye sürüklüyorum niteleyerek müşterek düşünün ve kurnaz kaybetmeden kurultay sonucu alın. Başarılı olabilecek müşterek talibi beraberlik ile başbuğ deneyelim ve bu çileden kurtulalım. Fenerbahçe'nin büyüklüğünün baş döndürücü peşinde kaldınız. Derin hayalet kırıklığı yaşattınız. Beceremediniz, yönetemediniz, başaramadınız! Başarılı adına aldığınız Avrupa şampiyonu ergin sepet topu şubesini, Türkiye liglerinde böke olamayan müşterek grup durumuna getirdiniz. Ekonomik adına ta kulübe dokunca verdiniz, aldığımız bilgilere gereğince de kulübü kurnaz aldığınız borçtan henüz iri borca soktunuz. Milletin düşlerini yıktınız, kulübe henüz müşterek tomar çıban vermeden çabucak bırakınız.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?