Magazin

Fatma Girik’in Kardeşi Günay Girik "Hastanede korona oldu"

Hayatını kaybeden Yeşilçam'ın eli uz oyuncusu Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik, "Hastane yönetimi ile ilişik birlikte boşlama bulunur demiyorum ancak koronayı değişmez burada oldu” dedi.

Fatma Girik’in Kardeşi Günay Girik
24-01-2022 13:29

Yeşilçam'ın eli uz adı Fatma Girik otama görmüş olduğu hastanede 79 yaşlarında yaşamını yitirdi. Hastaneye mevrut Fatma Girik'in yakınları iri sıkıntı yaşadı.

Girik ailesinin yakını Ahmet Hamdi Gürbüz ve Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik, şifahane uğrunda açıklamalarda bulundu.

Aile yakını Ahmet Hamdi Gürbüz “Bizim kimseyi itham niyetimiz namevcut ancak hastaneye mevrut birlikte insanoğlunun neymiş koronayla buraya gelip, burada ölüm etmiş olduğu algısı baş döndürücü akıllıca birlikte idrak değil. Kendisi buraya ulaştığında fiziksel birlikte kadro mesail vardı. Zaten rutin gidip geliyordu. Aile yada sevenleri hastaneyi suçlayacak değil ancak buraya geldikten sonradan hastanede birlikte insanoğlunun korona olması baş döndürücü ikrar edilir birlikte nesne değil. Burada birlikte yakınma namevcut Günay Bey'in de bizim de filhakika şifahane bildiğimiz birlikte hastane” diyerek konuştu.

Kardeşi Günay Girik ise “Bakıcısına yahut gelenine gidenine üstelik sınav yaptırılsaydı. Çünkü ablamda korona yoktu ve aşılarını birlik yaptıran biriydi. Ben ablamı 2 yıldır öpmedim bile, cenaze işlemleri ise erte Cemal Reşit Rey'de merasim düzenlenecek. Akabinde Teşvikiye Camii'nde cenaze namazı kılınacak. Daha sonradan Bodrum'a götürülüp toprağa vereceğiz. Ben şifahane yönetimi ile ilgilendiren birlikte boşlama olmaktadır demiyorum. Ama koronayı kesme burada oldu. Ama şifahane ihmalimi, yok ise yeğenim gidip geliyor ondan mı, yok ise bakıcıdan mı bilmiyoruz. Başka birinden de muhtemel ego bunu araştıracağım peşindeyim” halinde konuştu.

İLGİLİ HABER
Fatma Girik yaşamını kaybetti! Fatma Girik yaşamını kaybetti!
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?