Teknoloji

Excalibur bilgisayarlarında ömür boyu performans garantisi sunuluyor

Teknolojinin gelişmesiyle bilgisayarlardan elde edilmiş performanslar da arşa çıkıyor. Ancak meraklı işlemlerin yapıldığı yada efdal grafikli oyunların oynandığı bilgisayarların performansları da giderek düşebiliyor. Performanstan karşılık hasretmek istemeyen kullanıcılara i

Excalibur bilgisayarlarında ömür boyu performans garantisi sunuluyor
07-07-2022 11:02

Oyun teknolojileri ve bilgisayar donanımları çağ geçtikçe elan da ileriye taşınıyor. Cihazlarda yaşanmış bulunan gelişmeler ise kullanıcılarda elde edilmiş performansın sürdürülebilirliğini ön plana çıkarıyor. Özellikle de hile bilgisayarlarının arızalanması yahut rastgele ortak mevzuda beceri ortak dava yaşamaları oyunseverlerin hile dünyasından kopmalarına etken olabilirken, ayrımsız gidişat ehemmiyetli ortak projenin tasarımını oluşturan mimarlar yahut tasarımcılar düşüncesince de makbul oluyor. Oyuncular ve profesyonellerin kuvvet ve performans dair tercihi bulunan Casper Excalibur da cihazlarında ömür boyu performans garantisini sunuyor. Özellikle bilgisayarlarında sunmuş olduğu servis sonrası dayanaklık etmek ve hizmetlerle hem oyuncuların bununla birlikte profesyonellerin karşılaşabilecekleri problemlerine gönül rahatlığı ömür boyu hal bildirme dair Jet ve Turbo Servis hizmetlerinin sunulmuş olduğu Casper'da, bu senenin önceki 6 ayında binden ortak tomar laptop ve masaüstü bilgisayarın performans ve tamamı hizmet hizmetleri gerçekleştirildi.

Kullanıcılar kuvvet ve performansın peşinde

Oyun oynamanın yahut meraklı işlerin tamamlanması düşüncesince kullanıcılar bundan böyle devir ve mekan dair uç tanımıyor. Sınırların ötesinde bulunan kullanıcılar düşüncesince de kuvvet ve performansa iktiran etmek ayrı, performansın sürdürülebilir olması ise bambaşka ortak ehemmiyet oluşturuyor. “Güç, performans ve dizayn rastgele yerde kullananların beraberinde olanaklı mi?” sorusunun yanıtını bulan Casper Excalibur da laptop ve masaüstü bilgisayarlarında 12. Nesil Intel işlemci ve en dünkü RTX NVIDIA görüntülük kartlarını bulundurarak rastgele işin profesyonellerine müteveccih geliştirdiği cihazlarda en erdemli performansı sürdürülebilir biçimde sunuyor. Bilgisayar dalının önderi Casper, başkaca anakart üretimini de gerçekleştirdiği uygulayım bilimi üssünde kullanıcılarına hususi bilgisayar üretimi gerçekleştiriyor.

Bilgisayarlarda ömür boyu performans garantisi sunuluyor

Çoğu kullanıcı kullanma sahalarına ve belirledikleri ihtiyaçlara akıllıca laptop ve masaüstü bilgisayarları oluşturamıyor. Seri üretime kıyasla ağız ağıza kullananların kullanma ve gerekseme sahalarına uyarınca niteliklerini belirlediği kuvvet ve performans bilgisayarların üretimini oluşturan yegâne bellik bulunan Casper, 200 milyona benzeyen konfigürasyonun oluşturulabildiği performans ve hile bilgisayarlarında ömür boyu performans garantisini de sunuyor. Yoğun ortak biçimde faziletkâr grafikli hile ve programlar beğenilen cihazların performansları vakte aşınmış düşebilirken, Casper bu kabil hallerde gerçekleştirdiği rutin performans bakımları ile hem performans kaybının önüne geçiyor bununla birlikte cihazların ömrünü uzatıyor. Bu senenin önceki 6 ayında binden ortak tomar bilgisayara performans ve hizmet hizmeti sunan Excalibur, cihazlarda vantilatör ve türap temizliği, termal kit değişimi, klavye ve görüntülük temizliği, aksesuar ve bileşen kontrolleri, performans ölçümleri, fiziki ve sistemsel kontroller ile riziko raporlama ve gerektiğinde güncelleme önerilerini gerçekleştiriyor. Ayrıca Excalibur, Jet Servis ve Turbo Servis hizmetleriyle sert baş döndürücü kolaylığı da kullanıcılara sunuyor. Web sitesinden arzu oluşturularak kullanılabilen hizmetler sebebiyle Excalibur kullanıcısı, ev yahut iş yerinden çıkmadan cihazlarını beceri servise eriştirme olanağı da buluyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?