Teknoloji

En yetenekli yayıncının hayalleri gerçekleştirilecek

Red Bull, Türkiye'nin en yetenekli toy yayıncısını arıyor. Wing My Room projesinde seçilen toy yayıncının hayalleri gerçekleşecek ve yayın odası yeniden alçak sonuç uygulayım bilimi ekipmanlarla yenilenecek.

En yetenekli yayıncının hayalleri gerçekleştirilecek
29-10-2021 15:09

Türkiye'de dubara dendiğinde akla mevrut evvel markalardan birisi bulunan Red Bull, Pqueen ile baş başa Türkiye'nin dünkü yayıncısını arıyor. Marka, kanalını abartmak talip yetenekli yayıncılara ehemmiyetli indinde olanak sunuyor. Wing My Room projesi ile dünkü yayıncılar, çıkarlarını yükseltmek ve görülmemiş indinde yayıncı odasına cemaat olma şansını yakalayacak. Gelen müracaatlar üstünden gerçekleştirilecek elemeler böylecene finale küsurat üç isim, adlı sanlı yayıncı Pelin ‘Pqueen' Baynazoğlu'nun yayınına misafir olup kendini teşhir imkanını bulacak. Finalin peşi sıra indinde numara mevrut yayıncının odası ve ekipmanı yeniden aşağıya yenilenecek. Tamamı oyunla ilgilendiren ehemmiyetli içeriklere cemaat YouTube kanalı Red Bull GamerSZon ise bu değiş periyodunu tamamı detaylarıyla yayınlayacak.

Verilen bilgiye göre, Monster Notebook partnerliğinde meydana gelen Wing My Room, kendine ve icra ettiği yayınlara güvenen, dubara dünyasının en dünkü kabiliyetlerini 15 Kasım'a derece bu ehemmiyetli projenin parçası olmaya çağırma ediyor. Projeye eklenmek talip yayıncılar, başlangıcında çıkarlarını tanıttıkları 1 saatlik indinde yayınlarının linkiyle RedBull.com/wingmyroom üstünden Wing My Room'a başvurabilirler. Uzman yargıcılar kurulu kabilinden müracaatlar arasından seçilecek bulunan katılımcılardan 3 tanesi, Türkiye'nin dünkü yayıncısı edinmek düşüncesince finale kalacak.

Finale kalmayı başaran 3 katılımcı, en dobra edinmek düşüncesince Twitch'te Pelin ‘Pqueen' Baynazoğlu ile deli dolu yayına çıkıp, indinde numara olmaya çalışacak. Odası yenilenecek yayıncı ise 25 Kasım'da anlaşılan olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?