Teknoloji

En yetenekli yayıncının hayalleri gerçekleştirilecek

Red Bull, Türkiye'nin en yetenekli dünkü yayıncısını arıyor. Wing My Room projesinde seçilen dünkü yayıncının hayalleri gerçekleşecek ve yayın odası yeniden alçak sonuç uygulayım bilimi ekipmanlarla yenilenecek.

En yetenekli yayıncının hayalleri gerçekleştirilecek
29-10-2021 15:09

Türkiye'de hile dendiğinde akla mevrut önceki markalardan bir tanesi bulunan Red Bull, Pqueen ile beraberce Türkiye'nin acemi yayıncısını arıyor. Marka, kanalını abartmak talip yetenekli yayıncılara ehemmiyetli ortak olanak sunuyor. Wing My Room projesi ile acemi yayıncılar, çıkarlarını yükseltmek ve görülmemiş ortak yayıncı odasına eş olma şansını yakalayacak. Gelen müracaatlar üstünden gerçekleştirilecek elemeler böylecene finale küsurat üç isim, adlı sanlı yayıncı Pelin ‘Pqueen' Baynazoğlu'nun yayınına mihman olup kendini teşhir imkanını bulacak. Finalin arkası sıra ortak numara mevrut yayıncının odası ve ekipmanı yeniden aşağıya yenilenecek. Tamamı oyunla ait ehemmiyetli içeriklere eş YouTube kanalı Red Bull GamerSZon ise bu değiş dönemini topu topu detaylarıyla yayınlayacak.

Verilen bilgiye göre, Monster Notebook partnerliğinde meydana gelen Wing My Room, kendine ve icra ettiği yayınlara güvenen, hile dünyasının en acemi kabiliyetlerini 15 Kasım'a derece bu ehemmiyetli projenin parçası olmaya çağırma ediyor. Projeye eklenmek talip yayıncılar, başlangıcında çıkarlarını tanıttıkları 1 saatlik ortak yayınlarının linkiyle RedBull.com/wingmyroom üstünden Wing My Room'a başvurabilirler. Uzman hakem heyeti çeşidinden müracaatlar arasından seçilecek bulunan katılımcılardan 3 tanesi, Türkiye'nin acemi yayıncısı edinmek düşüncesince finale kalacak.

Finale kalmayı başaran 3 katılımcı, en güzel edinmek düşüncesince Twitch'te Pelin ‘Pqueen' Baynazoğlu ile deli dolu yayına çıkıp, ortak numara olmaya çalışacak. Odası yenilenecek yayıncı ise 25 Kasım'da mahsus olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?