Magazin

Daire tartışmasında yeni perde

Sanatçı Gökhan Güney'in gelini "Kayınpederim şantajla 8 dairemi için aldı" demişti. Gökhan Güney o iddialara "iddiaların kâffesi asılsız. bu avrat hasta" laflarıyla karşılık verdi.

Daire tartışmasında yeni perde
08-09-2022 19:02
Sanatçı Gökhan Güney, Kanal D ekranlarında hafta arası gelişigüzel gündüz aktif gösterilen sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı'nın meydana getirdiği “Neler Oluyor Hayatta” programına aktif bağlanarak hakkında iddialara karşılık verdi.

"Bu anlatılanların bütünü yalan. Ece Güney hasta"

Gökhan Güney gelinin iddialarının tamamının temelsiz bulunduğunu belirterek "Bu anlatılanların bütünü yalan. Bu insanoğlu hasta. Gerçek hasta, ego bunu kanıt ediyorum. Evler varmış, anca birlikte obje yok. Eğer 8 adet ev varsa, derler ya 'giderim Taksim Meydanı'nda kendimi asarım.' Yemin ediyorum anca birlikte obje yok." laflarıyla ayaklanma etti. Oğlunun vefatından ilk benzeri Ece Güney'e birlikte defa bıraktığını özetleyen Gökhan Güney "Ona yegâne 1+1 defa bıraktı. Onu da teyzesinin adına bırakmıştı satmasın diye. Teyzesini zorlayarak almış elinden, sattırmış. Sattırdıktan sonradan da gitmiş parayı kumarda yemiş."

Ece Güney'in şantaj meydana getirdiği iddiası

Ece Güney'in iş kadını sevgilisinin kendisini aradığını kail Gökhan Güney, olayın dört dörtlük tersi olduğunu, gerçekte Ece Güney'in iş kadını aksi görüntülerini çektiğini ve şantaj yaparak '100 bin dolar vermezsen bunları basına ve eşine vereceğim' söylediğini kanıt etti.

İş adamının Ece Güney'i mahkemeye verdiğini ve Ece Güney'in hapishane cezası aldığını söyledi. "Elimde vesaik var, bunlar açıklanacak kabilinden değil. Hepsini kanıtlayacağım ve basına vereceğim. Ömrümden birlikte gündüz kalsa fark bunu yapacağım" diyen Gökhan Güney, Ece Güney'in aksi sitelerle irtibatlı bulunduğunu öne sürdü.

"Ece Güney oğlumun hayatını kaybetmesine sebeptir"

Oğlunun, Ece Güney ile internetten tanıştığını ve eskiden evliliklerini onaylamadığını anlattı. Oğlu Selim Güney'in illet sürecinden bahsederken emektar gelini düşüncesince "Bu avrat o evladı delirtti ve hayatını kaybetmesine sebeptir" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?