Politika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan, Kılıçdaroğlu’na cevap: 'Hodri meydan'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Bugünden itibaren Kılıçdaroğlu'nun vasilik hasretli tehditlerine üzerine herhangi ortak tek amme çalışanımız ve bürokratımız milletimize bulunan hizmetine performansını katlayarak cevap verecektir. Hodri meydan” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan, Kılıçdaroğlu’na cevap: 'Hodri meydan'
18-10-2021 18:18

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, amme mensupları ve memurlara icra ettiği çağrıya cevap adına toplumsal iletişim araçları hesabından ortak izah yayımladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, bahis konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün 18 Ekim 2021. Kılıçdaroğlu'nun amme kurumları ve görevlilerini hile altında bırakarak ‘ahır, lağım, pislik, mafyatik düzen, militan' denli sakat emanet hallerini yansıtan ifadelerle vasilik hasretli tehditleri düşüncesince verdiği tarih, Cumhurbaşkanımızdan en ast kademedeki çalışanına denli hepsi amme görevlileri hususiyet düzeni içinde ve kanuni çerçevede şişman ortak fedakârlık ile görevlerini adına getirmektedirler. Aksi ile ait elinde bilgelik ve vesikası olanlar bunları doğrudan yargıya taşır. eğer gecikir yahut geciktirir ise yukarıda kullandığı düzeysiz ifadelerin tamamının altında kalır. Buradan, vasilik ve koşut çatı algısı meydana getirmeye fiilen yurttaşlarımızın ve çalışanlarımızın herhangi ortak kesimini gözdağı fail ve hile altında bırakanlar üzerine kabahat duyurusunda bulunuyorum. Bu koşut yapılara aritmetik sorulmalıdır. Zalimleri affeylemek milletimize cefadır. Bugünden itibaren Kılıçdaroğlu'nun vasilik hasretli tehditlerine gönül rahatlığı herhangi ortak birlik amme çalışanımız ve bürokratımız milletimize bulunan hizmetine performansını katlayarak cevap verecektir. Hodri meydan” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?