Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü'ne bağlı paylaşım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Şubat'ta açılışı gerçekleştirilecek 1915 Çanakkale Köprüsü'ne bağlı paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü'ne bağlı paylaşım
19-02-2022 16:31
İstanbul

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplumsal iletişim araçları hesabından icra ettiği paylaşımda, "1915 Çanakkale Köprümüzde çalışan, köprünün inşaatında şişman emeği bulunan gençlerimizin coşkusunu paylaştık bugün. Şimdiden ülkemizin sembollerinden birisi biçimine mevrut bu parlak eserin açılışını 26 Şubat Cumartesi haset inşallah daima beraberce gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

1915 Çanakkale Köprümüzde çalışan, köprünün inşaatında şişman emeği bulunan gençlerimizin coşkusunu paylaştık bugün.

Şimdiden ülkemizin sembollerinden birisi biçimine mevrut bu parlak eserin açılışını 26 Şubat Cumartesi haset inşallah daima beraberce gerçekleştireceğiz. ???????? pic.twitter.com/YZVox2odOU

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) February 19, 2022

Erdoğan, videoteyp paylaşımında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun telefonundan işçilere, "Tüm arkadaşlara en kalbi duygularımla esenleme ve sevgilerimi lütfen iletin. Cumartesi haset baht olursa inşallah bu parlak eserin açılışını gerçekleştireceğiz. Ben özellikle müteahhit firmalara şahsım, milletim yerine en kalbi duygularla esenleme ve sevgilerimi gönderiyorum. Kalın sağlıcakla." sanarak seslendiği anlara da arazi verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?