Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'a gidecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in davetine icabetle erte Azerbaycan'a alay malay düzentileme ziyaretinde bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'a gidecek
25-10-2021 15:10
Ankara

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından meydana getirilen açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Vatan Muharebesi sonucunda işgalden kurtarılan Fuzuli'deki Uluslararası Havalimanının açılışıyla alanda meydana getirilen esmer yolunun ve Zengilan'da Türkiye'nin de katkılarıyla mensur edilecek Akıllı Tarım Kampüsü'nün esas atma törenlerine katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, akıbet müşterek yılda üçüncü defa Azerbaycan'a gidiyorErdoğan ve Aliyev'in açılışını yapacağı Fuzuli Havalimanı 8 ayda mensur edildi

Ziyarette Türkiye-Azerbaycan ilişkileri hepsi veçheleriyle gözden geçirilecek, dü iklim arasındaki iş birliğinin elan da derinleştirilmesi düşüncesince atılacak adımlar ele alınacak.

Görüşmelerde düet ilişkilerin beraberinde güncel, diyalekt ve arsıulusal gelişmeler karşı düşünüm teatisinde bulunulması da öngörülüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?