Dünya

Canlı yayında muhabire araç çarptı, hiçbir şey olmamış gibi yayına devam etti

ABD'nin Batı Virginia eyaletinde çalışkan yayına bağlandığı tam WSAZ-TV muhabiri Tori Yorgey'e SUV tipi araç çarptı. Kazanın arkası sıra Yorgey, hiçbir şey olmamış gibi alıcı karşısına geçerek yayına kalmış olduğu yerden devam etti.

Canlı yayında muhabire araç çarptı, hiçbir şey olmamış gibi yayına devam etti
20-01-2022 21:09

ABD'nin Batı Virginia eyaletinde arazi meydan Kanahwa ilçesindeki Dunbar'da su kesintisi ile ait deli dolu yayına bağlanan WSAZ-TV muhabiri Tori Yorgey'e yayın esnasında SUV tipi araç çarptı. Aracın çarpması ile kameranın kadrajından kaybolan Yorgey, saniyeler süresince baştan kameranın karşısına geçerek hiçbir şey olmamış gibi yayına devam etti.

Stüdyoda mevcut bilgi spikeri Tim Irr ise, önceleri ne işe yaradığını anlayamazken, Yorgey, Irr ve seyirciye dobra bulunduğunu bildirerek, "Aman Tanrım! Az geçmiş bir küme çarptı bana, fakat iyiyim. Az geçmiş bir küme çarptı, fakat iyiyim Tim" ifadelerini kullandı. Irr ise Yorgey'e "Vay canına, bu senin düşüncesince televizyonda bir ilk, Tori" dedi.
Irr, Yorgey'e ne işe yaradığını anlamadığını ve kendisini çabucak ekrandan kaybolduğunu söylerken, Yorgey ise, “Tim ne işe yaradığını anlamadın bile. Tüm hayatım gözlerimin önünden geçti fakat bu deli dolu yayın ve herhangi bir şey yolunda" dedi.

Yorgey, kazanın peşi sıra "Güvenli bir noktada olduğumu sanıyordum fakat düpedüz kamerayı az buçuk cereyan ettirmemiz gerekebilir" ifadelerini kullandı.

Kazanın peşi sıra araç sürücüsü Yorgey'den bozukluk dilerken, Yorgey sürücüye dobra bulunduğunu belirtti. Yayının peşi sıra görüntüler, toplumsal medyada ruzname biçimine gelirken, toplumsal iletişim araçları kullanıcıları ise Yorgey'e görevine bağlılığı zımnında medih yağdırdı. Yorgey'in yayının peşi sıra tedarik gayeli hastaneye götürülmüş bulunduğu ve keyif durumunun dobra bulunduğu bildirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?