Magazin

Bodrum’da yazın akıbet konserini Serdar Ortaç verdi

Bodrum'da yazın sonuç konserini Serdar Ortaç verdi. Uzun süredir MS rahatsızlığı ile uğraş fail Serdar Ortaç sahneye zorlukla çıktı. İrlandalı manken Chloe Loughnan'dan 2019 senesinde boşanan Serdar Ortaç “İsmi geçişsiz değil beni o şerefsiz, beni o vicdansız, beni o Alla

Bodrum’da yazın akıbet konserini Serdar Ortaç verdi
04-10-2021 14:31

Geçtiğimiz ay güneş tacı virüs (Covid-19) salgınına yakalanması dolayısıyla Bodrum'da oyunluk alamayan Serdar Ortaç, iyileştikten sonradan yarıda artan konserini tamamladı. Serdar Ortaç Bodrum'da yazın sonuç konserini, Azka sahnesinde verdi. Ortaç'ın konserine sevenleri atak etti. Yaklaşık 2 zaman sahnede artan Ortaç müstehap şarkılarını seslendirdi. Birçok şarkısını Azka Otel'e mevrut fanatikleri ile kail Ortaç'ın iyice takatsiz görünmesi dikkatlerden kaçmadı. Ortaç nice şarkısını oturarak söyledi. Hastalığından ötürü bata çıka giden Ortaç 2019 senesinde ayrılmış olduğu İrlandalı manken Chloe Loughnan'a irsal yapmayı da unutmadı. “İsmi geçişsiz değil” şarkısını söylemeden geçmiş fanatiklerinden evli olanların el kardırmalarını istedi. Ortaç “Bu eş benim düşüncesince akilane eş dedi ancak kof çıktı. Kaç isim evli aramızda. İyi halt ettiniz. Ben de evlenmeyi denedim aşırı iyi oldu. Bir henüz evlenmeyeceğiz diyerek düşünmeyin. Beni o şerefsiz, beni o vicdansız, beni o Allah'ın belası yıktı” dedikten sonradan “İsmi geçişsiz değil” şarkısını söyledi.

Annesinin esmerlerle evlenmesini dediğini sevenlerine özetleyen Ortaç sarı saçlı ortak hanıma ise saçlarını doğrudan siyaha boya diyerek, “Kara biberim” şarkısını söyledi.

Gece boyu fanatikleri ile lakırtı etmeyi de boşlama etmeyen Ortaç sevenlerine Azka sahnesinde unutulmaz ortak akşam yaşattı.

Eren Ayhan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?