Gündem

Bingöl Valiliğinden düzenlilik güçlerinin Karlıova'daki aramasına bağlı açıklama

Bingöl Valiliği, Karlıova ilçesinde ortak şüphelinin evini araştırmak talip asayiş güçlerinin eş fertlerinin mukavemetiyle karşılaştığını, namzet ikaz sonrası ise zanlının ağır kullanmadan gözaltına alındığını bildirdi.

Bingöl Valiliğinden düzenlilik güçlerinin Karlıova'daki aramasına bağlı açıklama
15-02-2022 21:10
Diyarbakır

Valiliğin yazılmış açıklamasında, birtakımı içtimai iletişim araçları platformlarında Hasanova'da "köylülere işkence" başlığıyla meydana getirilen salık ve paylaşımlar için kamuoyunu bilgilendirme gereksinimi duyulduğu belirtildi.

Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığınca düzenlenen anket kapsamında Karlıova Sulh Ceza Hakimliğinden tahsil edilen kararla düzenlilik güçlerince Hasanova köyündeki ikamete gidildiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere arazi verildi:

"Arama işlemine başlanacağı esnada zanlı şahsın karı bireyleri kabilinden görevlilere mukavemette bulunulmuş ve eve girişleri dinamitlenmek istenmiştir. Bunun için düzenlilik görevlilerimizce geçmiş aday uyarıda bulunulmuş, arkası sıra rastgele ortak çetince kullanımına icap kalmaksızın kontrol işlemi sonra zanlı kişi gözaltına alınmıştır."


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?