Eğitim

Beykent Üniversitesi’ne ‘Havacılık Başarı Ödülleri’

Bu sene ikincisi planlı Türkiye'nin hür önce ve yegâne havacılık muvaffakiyet ödülleri organizasyonu “Bluesky Awards 2022” sahiplerini buldu. Havacılık eğitimindeki başarısını ve bellik kıymetini Bluesky Awards ile tescilleyen Beykent Üniversitesi, Yılın Sivil Hava Ulaştır

Beykent Üniversitesi’ne ‘Havacılık Başarı Ödülleri’
27-11-2022 17:07

Havacılık endüstrisinde başarıyı ve mükemmelliği belirleyerek ödüllendirmeyi hedef edinen “Bluesky Awards 2022” kazananlarının ödülleri planlı törenle sahiplerine verildi. ‘Havacılık Başarı Ödülleri'nde Beykent Üniversitesi 2 ayrımlı kategoride ödüle müstahak görüldü. Yılın Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü ve Yılın Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölümü ödüllerinin sahibi bulunan Beykent Üniversitesi, havacılık eğitimindeki başarılarını dü ödülle tescillemiş oldu.

“Diğer yükseköğretim kurumlarından ayrılıyoruz”

Düzenlenen rütbe töreninde mütekellim Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ebru Bağçı, “Gerek infaz icap bilimsel nitelikli kendisine öteki yükseköğretim kurumlarından ayrılıyoruz. Akademik kadronun dalında bilirkişi kişilerden oluşması bizi ayrımlı kılıyor” ifadelerini kullandı.

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gönül Akın ise icra ettiği açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bölümümüzün bilimsel nitelikli kadrosunun, derslerin ve öğüt içeriklerinin, meydana gelen etkinliklerin hakem heyeti kabilinden değerlendirilmesi kararı bu ödüle müstahak görüldük. Önemli, arsıulusal müşterek ödül. Birçok üniversitenin müracaat icra ettiği müşterek rütbe bire müşterek zamanda. Umarım bundan ahir senelerde da gine ödülü tığ kazanırız ve başarılar kazanmaya bitmeme ederiz”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?