Spor

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, Vodafone ile olan isim sponsorluğunu uzattı

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'nın Vodafone ile olan sponsorluk anlaşması uzatıldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, eş futbolcuların sözleşmelerinin rical kadar olması icap ettiğini tabir etti.

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, Vodafone ile olan isim sponsorluğunu uzattı
16-02-2022 18:38

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı ile Vodafone arasındaki döş ve isim sponsorluğu 1 sene elan uzatıldı. Vodafone Park'ta planlı imza törenine Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Beşiktaş Kadın Takımı futbolcuları ile U17 ve U15 kız ayak topu takımları aktörleri katıldı.

Vodafone ayrıca, sponsorluğunun 10'uncu yılı düşüncesince hususi namına tasarlanıp imal edilen formaların satışından elde edilecek gelirle kız evlatlarının ayak topu eğitimine katkıda bulunacak.

Çebi: “Kadın futbolcuların sözleşmeleri koca futbolu kabilinden olsun”

Toplantıda açım konuşmasını karşılayıcı Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Sadece eş futbolu değil, eş sporcularımız, eş çalışanlarımız bizim düşüncesince aşırı kıymetli. Vodafone düşüncesince de öyle. Buraya rastgele devir birlikte beyefendi ve hanımefendi ile geliyorlar. İnşallah kılıç de bundan ahir devirde yönetimimize birlikte eş alarak bitmeme ederiz. Kadın ayak topu takımımızın gösterdiği başarıyı minimum koca ayak topu takımının almış olduğu kupalar denli ehemmiyet verdiğimizi bildirmek istiyorum. Camiamız düşüncesince de öyle. Futbolda kadınlarımızın gösterdiği başarıda hisse sahibi olan Fırat Fidan ve yöneticilerine teşekkürname ediyorum. Futbolcularımızın bizimle bu arada bitmeme ika süreci olmasını umuyorum. Bu mevzuda Türkiye Futbol Federasyonu'na çığırmak istiyorum. Kadınlarda da bonservis mevzuları ve sözleşmelerinin koca takımlarındaki olması icap ettiğini buradan ileti namına gelmek istiyorum. Sezon başlangıcında aşırı ehemmiyetli birlikte obje yaptık. Türkiye'nin seçilmiş kulüplerinden Fenerbahçe, Galatasaray ve gayrı takımlara, eş ayak topu ekibi kurmaya zorladığımız düşüncesince mutluyum. Ligin hazzı az buçuk elan arttı. Kadınlarımızın sonuç devirde gösterdiği performansı afiyetle strateji ediyorum. 5-0, 6-0 olmuyor. Hanımefendileri de incitmeyelim. 2, 3 bizim düşüncesince ehliyetli Karşıdaki arkadaşların keyfini kaçırmayalım. Onların da motivasyona gereksinimi var” dedi.

Aksoy: “Futbolun cinsiyetinin olmadığının en elleme ispatı”

Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy, derinlemesine senelerdir Beşiktaş ile ortaklaşa iş zarfında olduklarını belirterek, “Bu süreçte bizi en aşırı bahtiyar fail konulardan bir tanesi de Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı sponsorluğumuz oldu. Bu sponsorluğun bizim düşüncesince spor sponsorluğu olmasının ötesinde birlikte manası var. Toplumun genelinde baylara biçilmiş gösteriş tanımlarında hanımefendilerin da yerinin olduğuna ve bunun cesurca ön plana çıkarılması gerektiğine kalben inanıyoruz.

Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı, futbolun cinsiyetinin olmadığının en elleme ispatı. Kadın futboluna verdiğimiz desteğin hem zat sektörümüze aynı zamanda ayak topu camiasına kalıp yapılanma etmesinden ve eş futbolunun büyüme göstermesine müteveccih adımlar atılmasına fırsat olmasından alım çalım duyuyoruz. Özellikle şişman kulüplerimizin mevsim başlangıcında eş ayak topu takımlarını kurmaları hepimizi kıvançlı fail birlikte evolüsyon oldu. Vodafone olarak, Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı isim ve döş sponsorluğumuzu birlikte sene elan uzatıyoruz. Bu anlaşmanın bedeli de 3 milyon 250 bin TL. Bu kalburüstü teşrikimesai düşüncesince Sayın Başkan gözetiminde topu topu Beşiktaş camiasına birlikte defa elan teşekkürname ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Şahin: “Projenin hasılatını kız evlatlarının eğitimine ayıracağız”

Kadın futbolunun elan açık çevreye yayılmasını istediklerini anlatım fail Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, “Erkek işi namına değerlendirilen bölgelerde sponsor namına hanımefendilerin önünü açmaya sürdürmek istiyoruz. Hareketin özünü gerçekleştiren içtimai eşitliği destekliyoruz. 10 senedir Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı'na desteğimizi sürdürüyoruz. Geçen sene isim sponsorluğunu da ekledik. Hedefimize ulaştığımızı eş futbolunda yaygınlaşmanın sağlandığını görüyoruz. 2 sene geçmiş burada birlikte yürek düzenlendik. Atletico Madrid ile birlikte karşılaşma yapıldı. 33 bin isim ile en aşırı seyircinin geldiği eş ayak topu maçı oldu.

Beşiktaş ile birlikte dokümanter çektik ve 3,3 milyon insana ulaştık. Şimdi spor okullarında ayak topu eğitimi meydan kız çocuklarına müteveccih birlikte plan yapıyoruz 10'uncu yıla hususi formalar tasarladık. Gelirlerini kız evlatlarının eğitimine ayıracağız. Adana, Ankara, Antalya, İzmir ve İstanbul'da spor okullarında müntehabat yapılacak. Eylül ayında başlayacak. Toplamda 200 kız çocuğunun eğitimine ulama sağlayacak müntehabat kararında Beşiktaş enfrastrüktür antrenörleri aktörleri seçecek. 20 sene süresince onların birlikte peyda eylemek istiyoruz. Haziran 2023'te 540 bin teklik gelirin tamamını kız çocuklarına ayrılacak” niteleyerek konuştu.

Gündoğdu: “Çok zikıymet ve elleme birlikte takımız”

Son namına mütekellim Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı Kaptanı Başak Gündoğdu, “Vodafone'un teşrikimesai bizim düşüncesince aşırı önemli. Kadın futbolunda dü ihtilal gerçekleşti. Biri kulübümüzün eş ayak topu ekibi kurması, ikincisi de sponsorumuzun gelişi ve desteği. Bizim düşüncesince aşırı zikıymet hususi ve elleme birlikte takımız sponsorluğun bilincindeyiz, inşallah kulübümüzü iklim haricinde da en elleme biçimde temessül edeceğiz” dedi. Açıklamaların peşi sıra şişman foto çekimiyle derinti tamamlandı.

Bozhan Memiş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?