Gündem

Berfin Özek kimdir? Berfin Özek olayı nedir?

Hatay'da 2019 senesinde gerçekleşen kezzaplı saldırının mağduru Berfin Özek, yüzüne kezzap atan emektar sevgilisi Casim Ozan Çeltik ile evlendi. Peki Berfin Özek kimdir? Berfin Özek olayı nedir? Berfin Özek emektar ve sonuç hali

Berfin Özek kimdir? Berfin Özek olayı nedir?
13-12-2021 08:53

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek adlı dinç kız, yüzüne asitli saldırıda mevcut emektar eş arkadaşı ile evlendi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde emektar eş arkadaşının asitli saldırısı kararı ağır eyyam canlı Berfin Özek (21), 2 sene evvel yaşanmış bulunan olayın arkası sıra affettiğini açıklamış olduğu Casim Ozan Çeltik (23) ile evlendi.

Hayatını cehenneme çeviren olayın arkası sıra sağlıklı gözü müşahede yetisini kaybeden Özek'in delik kapakları ve dudağına güzel duyusal harekât yapıldı. Berfin Özek'in şikayetini art çekmesi karşı Casim Ozan Çeltik, sonuç duruşmada boşaltma edildi.

Berfin Özek ile barışan Casim Ozan Çeltik evlenmeye değişmeyen verdi. Berfin Özek, yüzünü tanınmaz bir duruma getiren eş arkadaşı Casim Ozan Çeltik ile Hatay'ın Kumlu ilçesi evlendirme dairesinde planlı nikah töreni ile evlendi. Berfin Özek'in eşiyle bulunan evliliği toplumsal medyada paylaşıldı.

BERFİN ÖZEK KİMDİR?

Berfin Özek Hatay'ın İskender'un ilçesinde canlı birlikte dinç kadın. Bugün 21 yaşlarında bulunan Berfin Özek, 2019 senesinde elan 19 yaşlarındayken emektar sevgilisinin yüzüne hamız atmasıyla ruzname olmuştu. Hastane'de otama gereğince Berfin Özek'i Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da görüşme etmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?