Politika

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar düşüncesince başsağlığı dilediler

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar düşüncesince başsağlığı dilediler
18-10-2021 16:35
Ankara

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, içtimai iletişim araçları hesabından meydana getirdiği paylaşımda, "Milli uygulayım bilimi hamlelerimizin bugünkü seviyeye ulaşmasında ehemmiyetli yardımı mevcut Baykar Savunma Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar'ın vefatını mahzunca öğrendim. Ülkemize katmış olduğu bedel değme devir hatırlanacaktır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar ölüm etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından meydana getirdiği paylaşımda, ulusal uygulayım bilimi hamlesine verdiği destekle, yetiştirdiği faydalı evlatlarla, 21. yüzyılda Türkiye'nin güçlenmesinde şişman katkıları bulunan Özdemir Bayraktar'ın vefatının çıkarlarını üzdüğünü belirtti. Soylu, "Rabb'im, mekanını cennet, makamını mehabetli eylesin inşallah." ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da paylaşımında, Türkiye'nin şişman müşterek kıymetini kaybettiğini vurgulayarak, milleti düşüncesince biricik hayalleri bulunan ve bunların birçoğunu temin bahtiyarlığına aziz sanayici, müteşebbis Bayraktar'ın, Hakk'ın rahmetine yürüdüğünü kaydetti. Koca, Bayraktar'ın mekanının kalkmak olması temennisinde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de "Allah yağmur eylesin, mekanı kalkmak olsun. Özdemir Bayraktar koca kusursuz istiklal mücadelesindeki görevi ile tarihimize adını değerli harflerle yazdırmıştır. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ulusal uygulayım bilimi hamlesi idealinin ve ulusal SİHA'ların mimarı Özdemir Bayraktar'ın vefatını şişman mahzunca öğrendiğini belirterek, merhuma rahmet, ailesine dayanak diledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da Türkiye'nin ulusal uygulayım bilimi hamlesinin öncülerinden, zikıymet iş insanı Bayraktar'ın vefatını dip müşterek mahzunca öğrendiğini aktararak, "Merhuma Allah'tan rahmet, üzüntülü ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." paylaşımında bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, domestik ve ulusal defans sahasının kılavuz kaptan isimlerinden Bayraktar'ın vefatını teessürle öğrendiğini anlatım ederek, merhuma Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diledi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından meydana getirdiği paylaşımda, "Milli bilincin yapımı düşüncesince azim ve gayretle etkin zikıymet büyüğümüz Özdemir Bayraktar'ın ölüm haberi hepimizi etraflıca üzdü. Merhuma Allah'tan rahmet, ilkin Haluk ve Selçuk Bayraktar kardeşlerim peyda etmek gibi ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş ve Yıldırım da başsağlığı diledi

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş da inancı, azmi, cesareti, özgüveni ve kararlılığıyla ulusal uygulayım bilimi dalında ihtilal niteliğindeki adımlara önderlik fail Özdemir Bayraktar'a Allah'tan rahmet, ailesine ve millete başsağlığı diledi. Bayraktar'ın dobra müşterek Müslüman ve kabadayı müşterek sorun adamı bulunduğunun altını çizen Kurtulmuş, mekanının kalkmak olması temennisinde bulundu.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da mesajında, Özdemir Bayraktar'ın vefatını mahzunca öğrendiğini belirterek, "Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına başsağlığı ve dayanak diliyorum. Mekanı kalkmak olsun." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?