Politika

Bahçeli, il başkanlarını 11 Şubat'ta Kızılcahamam'da toplayacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teşkilatların yapacağı emekleri yakalamak kadar il başkanlarıyla müşterek araya gelecek.

Bahçeli, il başkanlarını 11 Şubat'ta Kızılcahamam'da toplayacak
08-02-2022 15:03
Ankara

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teşkilatların yapacağı emek harcamaları yakalamak az daha il başkanlarıyla birlikte araya gelecek.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, icra ettiği bağlanmış açıklamada, 11-13 Şubat'ta Kızılcahamam'da yapılacak toplantıda, "zillet ittifakının başlatmış bulunduğu toptan aktörlerle teşrikimesai ve çıyanlık dönemini akamete kovmak ve ulusal bilinci ayık avlamak düşüncesince teşkilatların yapacağı çalışmaların" konuşulacağını belirtti.

Toplantıda, Türkiye ve evren gündeminin de ele alınacağını kaydeden Yalçın, "Küresel emperyalizmin budun iradesini kıvırmak az daha kurduğu tezgah ve tuzakları bozmaya azimli olduğumuz, birlikte el hâlâ kamuoyuna duyurulacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Yalçın, açıklamasında şunları kaydetti:

"MHP, geride bıraktığımız yıldan beri sürdürdüğü siyasal çalışmaların ehemmiyetli birlikte kısmını, başını CHP'nin çekmiş bulunduğu alçaltı cephesinin asılsız ve entrikalarına dirlik canlı mücadeleye ayırmıştır. MHP teşkilatları; 2023 seçimlerine revan süreçte, artık de halis muhlis ağırlığıyla sahada olacaktır. CHP ile yancılarının duyurulmayan gündemi ve millete söylenen yalanların iç yüzü millete halis muhlis çıplaklığıyla anlatılacaktır. Varlığımıza, bekamıza ve bütünlüğümüze müteveccih acemi kurnaz hesaplar üstüne milletimiz herhangi birlikte an bilgilendirilecek; iç ve aut saldırılara dirlik mücehhez olunması düşüncesince efor gösterilecektir.

Zillet ittifakının Cumhur İttifakı aleyhindeki devamlı kampanyalarının varacağı toprak bellidir. Türkiye'yi yaşadığımız günlere eriştiren bayağı siyasal tecrübeyle görülmüştür ki halkın feraseti baştan sona siyasetin önündedir. Millet yalanla gerçeği, iyiyle kötüyü yılgı basiretle fark etmektedir. Kim ne kampanyayı, ne idrak çalışmasını yürütürse yürütsün; millet, eninde böylecene siyasete kendisince istikamet ve biçim verecektir. Millet, siyaseti kişi çıkarları doğrultusunda tasarım etmeye koruyucu alçaltı cephesinin oltasına gelmeyecek fakat yedili çetenin tekmilini çabucak sandıkta hizaya getirecektir."

"İl başkanları bu çıyanlık iş birliğini masaya yatıracak"

Yalçın, MHP'nin ve tarafı bulunduğu Cumhur İttifakı'nın siyasal hedefinin, içeride mihman sulh içre sahn süren, özgür ve gönençli birlikte toplum, dışarıda da bağımsız, saygın ve etkili birlikte abuhava profili peydahlamak bulunduğunu vurguladı.

"Cumhur İttifakının karşısında konumlanan alçaltı cephesi ekonomiden ahbaplık sistemine, sosyal konulardan aut politikaya derece doğrudan herhangi birlikte mevzuda yalana başvurmakta, esas dışı iddiaları ısrarla tekrarlamaktadır." ifadesini kullanan Yalçın, "zillet ittifakını" destekleyen matbuat ve halkoyu araştırı şirketlerinin de bu müsvedde kampanyalarına koro biçiminde katıldığını öne sürdü.

Cumhur İttifakı'nın devamlı oy ve saygınlık yitirilmesine uğradığına müteallik asılsız haberlerin, doğrudan herhangi birlikte çağ "zillet" yanlısı iletişim araçları yoluyla kamuoyuna servis edildiğini korumak için gayret sarfeden Yalçın, "zillet cephesi"nin düşünüm dağarcığında, Türkiye'nin meselelerine siyasal hal arz etmek namına tek alternatif, sadra felah niyetine tek akıllıca ve lojik öneri bulunmadığını kaydetti.

"Zillet cephesi, memleketin esas gündeminden çok, Cumhur İttifakı'nın ve temsilcilerinin aleyhinde öz saygı suikastlarıyla kargaşa ve sıkıntı tellallığıyla kalay ve taşlama edebiyatıyla iştigal etmektedir." ifadesini kullanan Yalçın, şu değerlendirmede bulundu:

"CHP'nin ve yancısı mikroskobik partilerin oluşturduğu yedili alçaltı çetesi, içeride aleyhte idrak çalışmalarını sürdürürken, dışarıda da toptan aktörlerin desteğini kabul etmek düşüncesince efor göstermektedir. Zillet cephesinin temsilcileriyle İngiltere Büyükelçisi'nin gerçekleştirdiği hususi görüşmeler, ABD'nin Çin tehdidi endişesiyle apar topar Ankara'ya atadığı acemi Büyükelçi'nin hâlâ göreve ısınmadan ayrımsız kadem izlerini izleme etmesi, bu cümledendir. Anılan büyükelçilerle saklanmış kapılar peşinde meydana getirilen murdar pazarlıklar, toptan dayanak noktası ve teşrikimesai arayışının Anglosakson boyutunu yansıtmaktadır. İki Anglosakson ülkesinin büyükelçileriyle kurulan değinme ve tahsil edilen buyruklar doğrultusunda cereyan ederek Türkiye'de siyasete istikamet vermeye canlı yedi partinin ahbap çavuş başkanlarına verilecek en birebir isim, 7'si birlikte yerde. Kimi ulusçu ve muhafazakar, kimisi istiklal yanlısı, kimisi ihtilalci bulunduğunu kanıt fail bu yedi benzemez partinin, emperyalizme dirlik sembol açmaları gerekirken, Anglosakson dünyasının bölgedeki çıkarlarına fariza etmesi ince manidardır. Zillet ittifakının, HDP'yi halkın bakış açısından zımni küsurat 6 partiyle bu hafta sonu düzentileme yemeği bahanesiyle birlikte araya geleceği sırada, MHP il başkanları da bu çıyanlık iş birliğini masaya yatıracaktır."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?