Eğitim

Anadolu Üniversitesinde yeni kayıt heyecanı devam ediyor

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) kabilinden meydana getirilen Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sonuçlarının açıklanmasının arkası sıra meydana getirilen merkezi yerleştirilme sonuçlarına mucibince Anadolu Üniversitesine ilişkin örgün yetişek verici medrese ve yüks

Anadolu Üniversitesinde yeni kayıt heyecanı devam ediyor
24-08-2022 15:06
Öğrenciler Eskişehir Tren Garı ve Otobüs Terminali'nde karşılanıyor

Anadolu Üniversitesi bu kayıt zamanında de öğrencilerini bekâr bırakmadı. Yeni kaydını beniz yüze yaptıracak öğrencileri ve ailelerini, Eskişehir Tren Garı ve Otobüs Terminali'ndeki istişare masalarında karşılayarak hem bilim verdi bununla birlikte sağlanan servis hizmetleriyle kampüse ulaşımlarını sağladı.

Esen: “İlk tercihim Anadolu Üniversitesiydi”

Anadolu Üniversitesini yeğleme eden, yerleştikleri medrese ve yüksekokullara kayıtlarını yaptıran öğrenciler mutluluklarını ve sevinçlerini paylaştı. Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı'nı elde eden Esra Esen şunları söyledi:

“İlk tercihim bulunan Anadolu Üniversitesini kazandığım düşüncesince kendimi aşırı ak yazılı hissediyorum. Eskişehir'i yeğleme etmemdeki en iri aktif fiil mektepli şehri olması. Anadolu Üniversitesinde alacağım terbiye ve katılacağım etkinliklerle toplumsal becerilerimi geliştireceğimi düşünüyorum zira Anadolu Üniversitesinin terbiye dalında bulunduğu kabilinden toplumsal ve kültürel adına da Türkiye'de ehemmiyetli ortak noktayı bulunduğunu biliyorum.”

Baygeldi: “Hayalimdeki üniversiteyi kazandığım düşüncesince aşırı mutluyum”

Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu'nun (EMYO) Pazarlama Bölümünü elde eden Tuana Baygeldi: “Hayalimdeki üniversiteyi kazandığım düşüncesince aşırı mutluyum. Umarım derslerimde de değerli adına iyi ortak terbiye yaşamı geçiririm.” dedi.

Aktaş: “Anadolu Üniversitesinde okuyacağım düşüncesince sabırsızlanıyorum”

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ekonomi Bölümü'nü elde eden Sümeyye Aktaş ise “Anadolu Üniversitesinin kırkyıllık ve değerli fakültelerinden bulunan İİBF değme devir hayalini kurduğum ortak yerdi. Hem Eskişehir kabilinden ortak mektepli şehrinde yaşıyor olmaktan bununla birlikte Anadolu Üniversitesini nail olmaktan çevre aşırı mutluyum. Kendimi geliştirebileceğim, iri kazanımlar elde edebileceğim ortak üniversitede okuyacağım düşüncesince sabırsızlanıyorum.” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?