Politika

AK Parti'li Kandemir: Liderinin peşinde yürümekten alım çalım duyan teşkilatız

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in açıklamalarına ilişkin, "Her müşterek üyesi ile biz bu ülkeye aşık, liderinin gerisinde yürümekten alım çalım duyan teşkilatız." dedi.

AK Parti'li Kandemir: Liderinin peşinde yürümekten alım çalım duyan teşkilatız
20-10-2021 20:10
Karabük

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in AK Parti teşkilatlarıyla ilişik bugünkü ekip toplantısında kullandığı, "AK Parti teşkilatlarında fariza özne kardeşlerim üstelik bundan sonra müşterek araya geldiklerinde bu gidişatın hayra işaret olmadığını, bu kafayla son alınamayacağını konuşuyorlar" ifadelerine yanıt verdi.

Erkan Kandemir, "her gittiği yerde başlangıçta senaristliği yazılan müşterek tiyatroyu oynadığını" dediği Meral Akşener'in AK Parti teşkilatlarının kültürünü, Cumhurbaşkanına bulunan bağlılığını anlamasını beklemediklerini anlatım etti.

Kandemir, partisinin Safranbolu ve Karabük teşkilatlarını görüşme ederek ayrışık görüşmeler yaptı.

İl Başkanlığı ziyareti esnasında gazetecilere izah özne Erkan Kandemir, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugün ekip toplantısında teşkilatları ile ilişik bazısı beyanlarının bulunduğunu hatırlattı.

Teşkilatlarının Cumhurbaşkanının lafı ile heyecanlandığını, o hissiyatla harekete geçtiğini, onun öfkesi ile öfkelendiğini, onun çağrısı ile sokaklara döküldüğünü özetleyen Kandemir, şu biçimde bitmeme etti:

"Tayyip Erdoğan'ın milletle teşkilatla ilişkisi, aha dört dörtlük da hakeza müşterek ilişki. Siyaseti asılsız ve kara hesabına kurgulayanların bu ilişkiyi anlamasını da beklemiyoruz. 11,5 milyon üyesi ile biz bu ülkeye aşık, liderinin peşinde yürümekten alım çalım duyan teşkilatız. İnşallah önceki günkü heyecanımızı da korunum ederek, solmamış berk müşterek biçimde şişman Türkiye sevdasında liderimizin peşinde defa yürümeye bitmeme edeceğiz. Tabii kurmuş oldukları asılsız ittifakı içinde 'ne devir birbirlerini arkadan hançerleyecekler' niteleyerek düşünen politik idrak bunları anlayamaz."

"Dönsünler kendilerine baksınlar"

Diğer politikacı partilerin de AK Parti'den ve teşkilatlarından sabah yeli almalarını istediklerinden bahseden Kandemir, laflarını şu ifadeleri ile tamamladı:

"Bizim teşkilatlarımızdaki hız yayınlayan arkadaşlarımız, değer ödemiş arkadaşlarımızdır. Biz kurulduğu günden beri terörün hedefinde bulunan ve gözünü kırpmadan müşterek mefkûre yoluna koşuşturan, koşan serbest müşterek aileyiz. 40 martir vermiş müşterek politikacı hareketiz. Hep baş başa bu defa yürüyüşüne de bitmeme edeceğiz. Zannediyorum Sayın Akşener'in ekip toplantısında anlatım etmiş olduğu rastgele kimlerse onlar, üst kısımları kazınsa ya İYİ Parti'nin müşterek kaymakamlık mümessili menfaat yada anlaşılan İYİ Parti'nin üyesi. Dönsünler kendilerine baksınlar. Biz şişman Türkiye heyecanımızı önceki günkü aşkımızla kendisini kalıp aldığımız, peşinde defa yürümekten değer duyduğumuz liderimizle inşallah yapmak düşüncesince milletimizin teveccühüne isteyen müşterek politikacı hareketiz. Bu politikacı akım gene milletinin teveccühü ile inşallah 2023'te AK Parti politikacı tarihinin en erdemli oyunu almaya talip. Büyük mücadelede liderimiz ile bu arada Türkiye'yi baş döndürücü hâlâ iyi yarınlara taşıyacağız niteleyerek düşünüyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?