Teknoloji

Adjust, cihazlararası reklamcılığı ölçülebilir hale getirdiğini duyurdu

Adjust, internete ilişkin TV'nin büyümesi ve popülaritesi artmasıyla cihazlararası reklamcılığı ölçülebilir kıldığını açıkladı.

Adjust, cihazlararası reklamcılığı ölçülebilir hale getirdiğini duyurdu
18-10-2021 15:33

İnternete ilişkin TV'nin (CTV) kullanması evren çapında gelişigüzel sene katlanarak artarken, Statista verilerine uyarınca ABD'deki CTV kullanıcılarının 2023 yılına denli 213 milyona ulaşacağı kestirim ediliyor. Mobil marketing çözümlemeli platformu Adjust, CTV ve Over The Top (OTT) verim gamını genişlettiğini ve internete ilişkin TV reklamlarından taşınabilir ölçümlemeyi kullanıma sunduğunu duyurdu. Verilen bilgiye göre, bu dünkü hassa ile reklamverenler, CTV reklam gösteriminden taşınabilir yürütüm kurulumuna revan kullanıcı yolculuğunun tamamının haritasını çizebilecek ve kampanyalarını optimize buyurmak düşüncesince gereksinimleri bulunan cihazlararası içgörülerin tümüne erbap olabilecek.

Konuyu kendisince değerlendirmede mevcut Adjust'ın Ürün Stratejisi Direktörü Gijsbert Pols şöyleki konuştu:

"CTV büyüdükçe, ortak reklam endüstrisi yerine erbap bulunduğu bulaşık endüstrisi da büyüyor ve umumi yerine ortak farkındalık tekvin ara bulucu yerine melhuz bu endüstrisi ehemmiyetli ortak başarım kanalına dönüştürüyor. Pazarlamacılar ve geliştiriciler düşüncesince bu, CTV'nin kullanıcı yolculuğundaki rolünü elan dobra anlamaları gerektiği anlamına geliyor. Şirketimiz, uygulamaların kullanıcılarıyla gelişigüzel yerde buluşmalarına araştırma görevlisi peyda buyurmak düşüncesince hepsi kuvvetiyle çalışıyor ve emin ortak halde ölçümlenebilen ve attribute edilebilen çeken reklamlar yayınlamalarını sağlıyor.

Şirketimizin CTV'den taşınabilir kalibrasyon özelliği, attribution verilerini taşınabilir pazarlamacılar düşüncesince biricik ortak yerde biriktirerek CTV ve OTT de engelleme peyda buyurmak az daha hepsi kanallardaki marketing kampanyalarının performanslarını değerlendirmelerini sağlıyor. Pazarlamacılar, Adjust'ın Multi-Touch Attribution'ını kullanarak CTV reklamlarının umumi kullanıcı kazanımı stratejileri üstündeki tesirini dört dörtlük yerine görebiliyorlar ve envestisman getirisini artırabiliyorlar.

Geçmişte televizyon, envestisman getirisinin belirlenmesinin ağır bulunduğu ve fiyatlı ortak reklam kanalı olmuştur. Ancak bugün, CTV ölçümlemesi sebebiyle şişman ortak ödeme gücüne erbap sıfır marketing ekipleri üstelik bu bölgeye girebiliyor ve masraflarını doğurgan ortak halde yaparak bu dünkü kanaldan azami faydayı elde edebiliyorlar."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?