Dünya

ABD'de minimum 2 evsizi öldürdüğünden şüphelenilen agresif gözaltına alındı

ABD'de öldürülmüş minimum 2 evsizin katili bulunduğu melhuz insan yakalandı.

ABD'de minimum 2 evsizi öldürdüğünden şüphelenilen agresif gözaltına alındı
15-03-2022 16:37
Ankara

Polis Departmanının Twitter hesabından meydana getirilen açıklamada, silahlı saldırganın Washington DC'de gözaltına alındığı ve sorgulandığı belirtildi.

Açıklamada şüphelinin, New York ve Washington DC'de 3-12 Mart ortada evsizleri izlem ettiği, minimum dü kişiyi öldürmüş olduğu ve üç kişiyi de yaraladığı tabir edildi.

Evsizleri erek alıp cellat dizi acımasız aranıyordu

New York Belediye Başkanı Eric Adams ile Washington Belediye Başkanı Muriel Bowser çeşidinden meydana getirilen eş açıklamada, 3-12 Mart ortada Washington ve New York'ta saldırıya uğrayan evsizlerin katilinin yegâne birlikte insan olduğuna inanmış olduğu belirtilmişti.

Açıklamada, herhangi birlikte 5 saldırıda da "failin telef şeklinin, herhangi birlikte birim cinayette arazi düzlük umumi gestalt ve kurbanların şartları ile elde edilmiş kanıtların benzeri olduğu" bildirilmişti.

New York Polis Departmanının içtimai iletişim araçları hesabından meydana getirilen paylaşımda, bahis konusu olayın failinin yakalanması düşüncesince bilgelik sağlayanlara 10 bin dolara derece ihsanıhümayun verileceği duyurulmuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?