Dünya

ABD Başkanı Biden: 'Başbakan Netanyahu ile çalışmayı dört gözle bekliyorum'

ABD Başkanı Joe Biden, göreve başlamış olan dünkü İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu kutlama ederek, "Başbakan Netanyahu ile çalışmayı dört gözle bekliyorum" dedi.

ABD Başkanı Biden: 'Başbakan Netanyahu ile çalışmayı dört gözle bekliyorum'
30-12-2022 03:06

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'de 6. defa başvekil adına göreve mevrut Binyamin Netanyahu düşüncesince müşterek kutlama mesajı yayımladı. ABD'nin dü devletli çözümü desteklemeye bitmeme ettiğini tamlayan Biden, "İran'dan mevrut tehditler de dahil, İsrail ve Orta Doğu'da huzur karşıya kalmış bulunduğu nice zorluğu ve fırsatı beraberce ele kabul etmek düşüncesince dostum Başbakan Netanyahu ile çalışmayı dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullandı. İsraillilerin ve Filistinlilerin de karışma bulunduğu sakıncasız müşterek semt tekvin etmek düşüncesince ABD'nin de çalışmalara karışma olduğuna ayraç fail Biden, "Başbakan Netanyahu liderliğindeki acemi İsrail hükümeti ile hedeflerimizi sürdürmeyi amaçlıyoruz" dedi.

İLGİLİ HABER
İsrailin Paris Büyükelçisi, Netanyahu hükümetini gıcırtı düşüncesince istifa etti İsrail'in Paris Büyükelçisi, Netanyahu hükümetini gıcırtı düşüncesince istifa etti
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?