Spor

A Milli Erkek Hentbol Takımı'nda Okan Halay dönemi

Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Kompleksi Seminer ve Toplantı Salonu'nda meydana gelen imza töreniyle A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın dünkü beceri kadrosu tanıtıldı. Ay-yıldızlıların Başantrenörü Okan Halay oldu. Halay'ın yardımcılığını ise Aydın Aydınlı, Namık Dalg

A Milli Erkek Hentbol Takımı'nda Okan Halay dönemi
02-12-2021 17:25

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Spor Kompleksi Seminer ve Toplantı Salonu'nda meydana gelen imza töreniyle A Milli Erkek Hentbol Takımı'nın dünkü beceri kadrosu basına tanıtıldı. THF Başkanı Uğur Kılıç ile Asbaşkan Selim Öztürk'ün katılmış olduğu imza töreninde millilerin Başantrenörü Okan Halay olurken, yardımcılık görevlerini ise Aydın Aydınlı, Namık Dalgakıran ve Kaleci Antrenörü İbrahim Demir yapacak.

“Çok çelimli müşterek ekipman yapmaya çalıştık”

İmza töreninde mütekellim THF Başkanı Uğur Kılıç, mücadeleden katiyen vazgeçmeyeceklerini belirterek, “Yaklaşık müşterek ay evveli federasyon başkanlığı seçimleri oldu. Bu seçimin akabinde idare oturmuş namına aşırı koyu müşterek emek vermek temposunun içerisindeyiz. Önümüzde aşırı ehemmiyetli müşterek ulusal ekipman takvimi var. Erkek A Milli Takımımızın 6-16 Ocak tarihleri ortada Dünya Şampiyonası'nın finallerine alınması düşüncesince gruplarda 4 ayrımlı mücadeleye çıkacağız. Bizler de idare kurulumuzun eş kararıyla ulusal takımlarımızın beceri ekibinin aşırı tecrübeli, deneyimli, ulusal ekibi yakından tanıdığı olan adlardan oluşmasını istedik. Bizler de bundan ötürü aşırı çelimli müşterek ekipman yapmaya çalıştık. Bu sebeple Başantrenörümüz namına Okan Halay, araştırma görevlisi antrenörlerimiz Aydın Aydınlı ve Namık Dalgakıran, kaleci antrenörümüz namına da İbrahim Demir'e müşterek öneri götürdük. Sağolsunlar ellerinden mevrut tamamı desteği vereceklerini ve bu süreçten alabileceğimiz en faik başarılarla çıkabilmemiz düşüncesince müşterek mücadeleye girişeceklerini söylediler” ifadelerine arazi verdi.

"Türk milletinin ruhunda ve geninde savaşıp dövüşmek var"

A Millilerin dünkü Başantrenörü Oktay Halay ise ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, “Bu bayrağı kılıç devraldık, en güzel halde özümleme yazar en güzel bölgelere bildirmek düşüncesince güvenilmez müşterek savaşım içre olacağız. Türk milletinin ruhunda ve geninde savaşıp dövüşmek var. Bizim de bu mücadeleyi sonuna derece taşıyabileceğimizi söyleyebilirim. Çok ehemmiyetli maçlarımız var. Bu maçlarda sonuna derece savaşan, mücadeleyi bırakmayan müşterek ulusal ekipman mensur etmeye çalışacağız. Bizden beklenenleri biliyoruz. Tüm gücümüzle ve enerjimizle elan müşterek tomar çalışacağız” halinde konuştu.

Töreninden arkası sıra açıklamalarına bitmeme fail Halay ve Kılıç, kendilerinden geçmiş yönetimin federasyon düşüncesince verdikleri emeklerinden ötürü memnuniyetlerini bildirerek teşekkürname etti.

Ali Nargüner - Cem Geçim
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?