Eğitim

15 Amerika üniversitesine direk geçiş imkanı veren çift diploma fırsatı

Bahçeşehir Koleji ortaöğretim öğrencileri bundan böyle Washington, D.C. merkezli Mentora American School'un Çift Diploma Programı ile online namına aldıkları dersler yardımıyla öz ortaöğretim diplomalarının beraberinde Amerikan lisesi diplomasına da eş olacak. Öğrenciler, bu

15 Amerika üniversitesine direk geçiş imkanı veren çift diploma fırsatı
08-09-2022 21:03

BAU Global ailesinin müşterek üyesi olan, merkezi Washington, D.C.'de arazi düzlük ve halis muhlis programları online şekilde sunulan Amerikan K-12 okulu Mentora American School, bu sene önce kere Bahçeşehir Koleji öğrencilerine Çift Diploma Programı hizmeti verecek. Çift Diploma Programı ile öğrenciler, 13 skor ortaöğretim kredisinin indinde 5 skor Mentora American School ortaöğretim kredisini tamamlayıp yekûn 18 krediyle hem Türk ortaöğretim hem de Amerikan lisesi diplomasına cemaat olacak. Tamamen devir içi, yadın kurun ve eş hin terbiye modelleriyle öğrenciler; istedikleri yerden, istedikleri devir muallimlik sertifikasına cemaat Amerikalı öğretmenlerden derslerini alabilecek.

Hem 15 Amerika üniversitesine direk geçiş hem de burs imkanı
Çift Diploma Programı mezunları ayrımsız sürede Mentora American School'un International University Alliance ile beraberce gerçekleştirdiği teşrikimesai çerçevesinde 15 Amerikan üniversitesine aracısız geçiş hakkına da cemaat olacak. Bu üniversitelere benimseme etabında öğrencilerden rastgele müşterek lisan yeterliliklerini belgelemeleri müstelzim imtihan neticeleri ve başvuruları düşüncesince muktezi bulunan tahrir yemeni gerekliliği aranmayacak. Programın avantajları ortada öğrencileri düşüncesince 1500 dolar yahut şimdi müşterek tomar burs imkanı da bulunuyor.

“Türk öğrencileri düşüncesince iri müşterek fırsat”
Program üzerine bilgelik veren Mentora Education Group Genel Müdürü Matthew Benton, “Mentora American School Washington, D.C. merkezli yüzdelik 100 akreditasyonlu müşterek okul. Şu anda Türkiye pazarına girmeyi planlıyoruz. İlk projemiz de Bahçeşehir Koleji ile ve hedefimiz ortaöğretim öğrencilerine çift diploma imkanı sağlamak. Bu çift diploma Türk öğrencileri düşüncesince gerçekte aşırı iri müşterek fırsat. Hem kolejinden alışılagelen ortaöğretim diplomasını takanak hem de online şekilde ortaklık sağlamış olduğu Amerika okulumuzdan diploma sahibi reşit olacaklar. Bu ekol yüzdelik 100 Amerikan lisesi ve şayet yurtdışında terbiye yaşamı düşünüyorlarsa bu diploma onlara iri müşterek imkân sağlıyor” dedi.

Amerikalı öğretmenlerden yurtdışı terbiye müfredatına akla yatkın dersler
Online şekilde verilecek bulunan terbiye ile ilgilendiren de teferruat paylaşan Matthew Benton, “Öğrenciler online platformumuzdan yadın kurun şekilde sistemde bulunan derslerin hepsini isterlerse bitirebilirler. Her devir karşılarında Amerikalı müşterek öğretmenleri olacak. Karşılıklı arka bildirimlerle rastgele devir etkileşim ortamında olabilecekler. İsterlerse de derslerimizi çalışkan şekilde da strateji edebilirler. Biz de buradan mentor hocalarla süreci hem strateji edeceğiz hem de dayanak noktası vereceğiz. Hem online dersler düşüncesince hem de buradaki dersler düşüncesince rastgele devir araştırma görevlisi olacaklar. Böylelikle öğrencilerimiz extra dayanak noktası görecek” biçiminde konuştu.

Benton başkaca açıklamalarına şu halde bitmeme etti:
“Öğrencilerimiz ortaöğretim eğitimi süresince rastgele müşterek devir diliminde bu programı bitirebiliyor. Program böylelikle bu diplomalar ile de Amerika'nın en dobra üniversiteleri ortada arazi düzlük 15 üniversiteye de aracısız yük yaptırabiliyorlar. Herhangi müşterek lisan sınavına girmeden, güvenceli sunulan ara İmtihan ve burslarla üniversite eğitimini Amerika'da bitmeme edebiliyorlar. Bu izlence hoppadak o 15 üniversiteler düşüncesince değil ayrımsız sürede hepsi evren üniversitelerinde meri bulunan müşterek diploma verdiği düşüncesince de dobra müşterek tavsiye mektubu olacak. Yani Amerika'da ortaöğretim okuyan müşterek mektepli gayrı üniversitelerde diploması ile nelere cemaat oluyorsa ayrımsız halde bu diploma ile Türk ortaöğretim öğrencilerimiz de bu olanakları elinde bulunduracak.”

Benton sonuç şekilde da Bahçeşehir Koleji ile başlanan çalışmanın hepsi Türkiye'deki ortaöğretim öğrencilerine uygulayabilecek halde bitmeme etmeyi hedeflediklerini söyledi.

“Sadece ABD'deki üniversiteler düşüncesince değil hepsi üniversiteler düşüncesince ehemmiyetli müşterek adım”
Mentora American School'un Washington, D.C.'de tevakkuf fail Kuzey Amerika operasyonlarının CEO'su bulunan Bruce Davis ise bu diplomanın hoppadak Amerika'daki üniversiteler düşüncesince değil başkaca hayattaki hepsi üniversitelerden benimseme almada aşırı ehemmiyetli müşterek etap olacağının altını çizdi. Bruce Davis, “Bu iş donanmasındaki hedefimiz efdal nitelikli terbiye çözümlerini ilkin Türkiye'de sonra da gayrı devletlerde kazanmak kıl payı öğrencilere sunmak. Bahçeşehir Koleji düşüncesince şuanda faik kalitede eğitilmiş bulunan Amerikalı öğretmenlerini ve onların eğitimlerini programa sunuyoruz. İngilizce şekilde tahsil edilen ikinci müşterek diplomaya cemaat kazanmak ABD'de terbiye benimseme etmek arzu edenler düşüncesince iri müşterek imkan sağlayacaktır. Temelde müşterek Amerikan ortaöğretim diplomasına cemaat kazanmak arsıulusal hepsi üniversiteler düşüncesince ehemmiyetli müşterek ulama sağlıyor. Okulumuz ile ABD'deki üniversitelerle aramızda aşırı hatırlı bağlantılarımız var. Bu diploma, ABD'de, Kanada'da, Avustralya'da veya apayrı müşterek ülkeden dobra müşterek üniversiteden benimseme almada aşırı iri ehemmiyet taşıyor. Sadece bu değil mektepli ayrımsız sürede üniversiteye girdiğindeki başarısını da etkileyecek müşterek terbiye alacak. Sadece gayrimenkul dışı üniversiteleri düşüncesince değil yurtiçi üniversitesi düşüncesince de bilimsel nitelikli açıdan ulama sağlayacaktır. 600 ayrımlı içerikten oluşan dersten rastgele birisini alabilme imkanı, online terbiye benimseme etme kadar avantajlarla mektepli namına bedel katmış olacak” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?