USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Türkiye’de diş estetiği Hollywood Smile

Türkiye, diş estetiğinde önde mevrut devletler arasına girdi. Özellikle Hollywood Smile en aşırı yeğleme edilen yöntemlerden birisi oldu.

Türkiye’de diş estetiği Hollywood Smile
31-08-2022 10:06

Türkiye Dental Kurucu ortağı Gökhan Oskay, diş estetiği Hollywood Smile kendince açıklamalarda bulundu. Oskay, bu diş estetiğini nice Hollywood yıldızının yaptırdığını belirtirken, Türkiye'de de en baş döndürücü yeğleme edilen metodlar ortada bulunduğunu söyledi.

''Sorunsuz ve dosdoğru dişleri bulunan da yaptırıyor''

Hollywood Smile yönteminin ne işe yaradığını açıklanan Gökhan Oskay, ''Öncelikle Hollywood Smile'ın depar belgesi noktasını ele aldığımızda, ihtiyaçtan çok estetiğin henüz baş döndürücü ön planda bulunduğunu görüyoruz. Hayranlıkla Hollywood filmlerini izlediğimiz, izleme ettiğimiz Angelina Jolie'den Leonardo Di Caprio'ya nice Hollywood yıldızının gülerken bizleri kendilerine fanatik bırakan o esrarengiz gülüşe ehil iktisap etmek düşüncesince tasarladığımız hande estetiğidir. Hollywood Smile; görüntüsünden tasalı olduğunuz, gayrisıhhi dişlerinizin kesilerek yahut törpülenerek namına parlak dişlerin yapılması mıdır? Bu suali değerlendirdiğimizde yüzdelik 50 adalet oranı mevcuttur. Fakat bu Hollywood Smile dediğimiz güzel duyu o denli ön plana çıkmaya başladı ki, insanlarda birlikte gerekseme biçimine dirimlik oldu. Artık hemen gayrisıhhi ve düğümlü dişlere değil, problemsiz ve dosdoğru dişleri bulunan nice insan henüz parafin henüz derinlemesine henüz görünür henüz ön planda bulunan dişlere ehil iktisap etmek düşüncesince Hollywood Smile Estetiği yaptırmaktadırlar'' dedi.

Hollywood Smile kimlere uygulanabilir?

Hollywood Smile'ın kimlere uygulanabileceğine ilişkin bilgelik verici Oskay, ''Hollywood Smile dediğimiz güzel duyu hande az henüz gelişigüzel insana (18 yaşını dolduran) uygulanabilir. Sadece infaz yöntemleri değişebilir. Kimi makbul kişide dişte tek törpüleme olmaksızın yahut baş döndürücü az törpüleme yapılarak infaz yapılabilir. Bu infaz genel anlamda Lumineers yahut Lamine(veneers)olabilir. Lumineers yahut Lamine yapılamayacak şahıslar düşüncesince ise dişte az buçuk henüz birlikte tomar törpüleme yapılarak Kron birlikte infaz yeğleme edilebilir. Bunlar da E-max Kron, zirkonyum, empress, eroin destekli istila vs. Hollywood Smile gelişigüzel insana uygulanabilir fakat infaz evreleri insanların dudak yapısına gereğince tahavvül gösterebilir. Dünya genelinde Türkiye, Hollywood Smile estetiğinde ne noktada sanarak baktığımızda en baş döndürücü diş estetiği yapılmakta bulunan ve diş estetiği yaptırılmak maksut devletler ortada arazi alıyor'' halinde konuştu.

Oskay, laflarına şu şekilde bitmeme etti: ''Türkiye'nin en baş döndürücü Hollywood Smile diş estetiği yaptırılmak maksut devletler ortada arazi almasının nice yönü var. Bu yönleri incelediğimizde vatanımızda mevcud diş estetiği düşüncesince teknolojik madun binanın gücü, hekimlerimizin yaratıcı ve baş döndürücü birlikte tomar fenomen görmüş olmaları, Türkiye'nin gezinsel birlikte arazi olması. Özellikle İstanbul kabilinden birlikte yerde hem şehri icat etmek bununla birlikte toy birlikte Hollywood Smile ehil olma düşüncesinin insanlarda bıraktığı heyecan. En ehemmiyetli taleplerden birlikte tanesi hem kaliteyi en fevk ölçüde yakalayıp bununla birlikte tutarları en minimumda markajcı ülkelerden biri olmamızdır.''

Oskay, laflarını şu şekilde tamamladı: ''Dünya üstünde canlı nice insanın, Hollywood Smile yaptırmak istediği devletlerin başlangıcında arazi aldığımız ve gelişigüzel güzeşte güneş bu ilginin evren üstünde henüz da artacağı gerçeğini gördüğümüzde, hepimiz Turkey Dental adına yaptığımız işin türkiye düşüncesince ne denli ehemmiyetli ve velut bulunduğunu gene yeniden görmekteyiz. Firmamızı İbrahim Halil Turan ile kurduğumuz önce güneş ki cümbüş ile işlerimizi geliştirmeye ve toy teknolojileri izleme etmeye bitmeme ediyoruz.''

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler