USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Trafik kazası sonrası travma geçiren İranlı genç, Tekden’de sağlığına kavuştu

Denizli'de gidiş geliş kazası sonrası travma geçiren İranlı hasta, hususi Denizli Tekden Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sami Cebelli'nin güzel operasyonu kararı sağlığına kavuştu. Dolaşım bozukluğu oluşmasından ötürü kavi ortak cerrahi müdahale gerçekleştirdikleri

Trafik kazası sonrası travma geçiren İranlı genç, Tekden’de sağlığına kavuştu
21-06-2022 09:03

İran'dan Türkiye'ye mevrut 33 yaşındaki Sahar Nasırzadehdaryoonı, 6 ay evvela geçirdiği gidiş geliş kazası sonrası hususi Denizli Tekden Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralandığı kazada umumi cisim travması geçiren Sahar, ameliyatını muvaffakiyet ile meydana getiren hususi Denizli Tekden Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sami Cebelli sebebiyle tekrardan emektar sağlığına kavuştu.

Ameliyatını muvaffakiyet ile meydana getiren Genel Cerrah uzmanlarından Op. Dr. Sami Cebelli, “ İran'dan mevrut ve geçirdiği gidiş geliş kazası sonra umumi cisim travması ile çabucak hastanemize getirilen Sahar'ın, tedavinin arkası sıra 4-5 gündüz sonra hararetli meşime ağrısı ve kanda trombosit düzeylerinde düşmeler saptandı (DİC). Karın sahasında dert ve duyarlık artıp trombosit seviyeleri de yirmi binlere derece fikir hepsi çağ hazırlıkları yapılarak hastamızı çabucak ameliyata aldık. Ameliyatta hastamızın hepsi hoşur bağırsaklarında gelecek derecede dilatasyon, hun dolaşımı bozukluğu ve peteşiyal bulgular mevcuttu. Dolaşımı sinirli bulunan hoşur bağırsaklarının bir fazla aşırı çıkarılarak küsurat terbiyeli bağırsaklar dışa alındı. Zor sabık ameliyatın arkası sıra hastamızın çağ değerleri, başta trombositleri çabucak alışılagelen değerlere geldi. Yaptığımız ameliyatın arkası sıra hastamızı akıl cerrahisi, ortopedi ve hikmet otama bölümlerine yönlendirerek tedavisinin tamamlanmasını sağladık. Ve İranlı hastamız Sahar'ı mıhlı ortak biçimde taburcu ettik” dedi.

“Hastalarımızın mıhlı ortak biçimde taburcu olduklarını kıymetlendirmek bizi bahtiyar ediyor”

Yapılan huzur ameliyatla dışarıya tahsil edilen terbiyeli bağırsakların ikinci ortak ameliyatla gine içeriye alındığından bahseden Op. Dr. Sami Cebelli, “Ameliyatı değerli ortak biçimde yapılmasından sonra lazım tedavilerini gören hastamızı, 6 ay sonra tekrardan ameliyata aldık. Bu el dışarıya aldığımız terbiyeli bağırsağı içeriye alarak yama ameliyatı yaptık. Bu operasyonu da değerli ortak biçimde atlatan İranlı hastamız Sahar, baştan mıhlı ortak biçimde hastanemizden taburcu oldu. Tedavi sonrası kontrole mevrut hastamızı mıhlı ortak biçimde kıymetlendirmek bizi bahtiyar etti. Hastamız Sahar'a huzur olsun dileriz. hususi Denizli Tekden Hastanesi kendisine otama ettiğimiz hepsi hastaların mıhlı ortak biçimde taburcu olmalarını kıymetlendirmek bizi bahtiyar ediyor. “ biçiminde konuştu.

“Geçirdiğim kazadan sonra iyileştiğimden ötürü baş döndürücü mutluyum”

İran'dan gelmiş şekilde gidiş geliş kazası geçiren genç parasız Sahar Nasırzadehdaryoonı ise “İran'dan geldim. Bundan 6 ay evvela gidiş geliş kazası geçirdim ve beni Tekden Hastanesi acele kısmına getirmişler. Geldiğimde baş döndürücü çirkin durumdaymışım. O derece kötüydüm ki iyileşebileceğimi manzara fark edemezdim. Burada Genel Cerrah Op. Dr. Sami Bey, beni ameliyata aldı. Aradan az buçuk devir geçince de bağırsaklarımdan cerrahi müdahale olmam icap ettiğini söyledi. Ve ikinci ameliyatımı da oldum. Kontrole geldiğimde oldukça güzel vaziyette olduğumu söyledi. Doktoruma baş döndürücü teşekkürname ederim. Gerçekten ilgilendiren ve görmüş geçirmiş ortak doktor. Tekden Hastanesi'ne de başkaca teşekkürname ederim. Benimle baş döndürücü ilgilendiler. Kazadan sonra bu derece iyileşmemden ötürü baş döndürücü mutluyum. Tekden Hastanesi'ne de doktorum Sami Bey'e de hepsi çabalarından ve ilgilerinden ötürü canı candan teşekkürname ederim. İyi ki Tekden Hastanesi'ne gelmişim” dedi.

Atilla Özer

İLGİLİ HABER
Travma sonrası ruh bilimsel huzur yardım, ferdin vakaya uzlaşma dönemini hızlandırıyor Travma sonrası ruh bilimsel huzur yardım, ferdin vakaya uzlaşma dönemini hızlandırıyor
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler