USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Sağlık Bakanı Koca: Sabit ek ödemenin umumi ödeme gücüne aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şişko sözleşmede çakılı ek ödemenin artırılması düşüncesince yayınlanan çabayı hatırlatarak, "Bu çakılı ödemenin umumi ödeme gücüne aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor. Daha adaletli ortak ek ifa düşüncesince

Sağlık Bakanı Koca: Sabit ek ödemenin umumi ödeme gücüne aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor
09-10-2021 14:53
Ankara

Bakan Koca, Öz Sağlık-İş Sendikasının Afyonkarahisar'da planlı Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı'na videoteyp ileti gönderdi.


Emek hareketine ehemmiyetli katkılar sunmuş güzel indinde konfederasyon bulunan Hak-İş'in görünüş ve kültürünü yatkın canlı indinde sendika kendisine Öz Sağlık-İş'in, Bakanlık bünyesindeki afiyet işçilerinin iri miktarda itimatını kazandığını tamlayan Koca, bu başarısından ötürü Öz Sağlık İş Sendikasını kutladığını söyledi.

Ülkenin değme noktasına karışmış afiyet kurumlarında, işçisi ve memuru 1 milyonu aşan afiyet personelinin bölüt en kalifiye hizmeti sunmanın gayreti ortamında olduğuna dikkati çekici Koca, "Bu afiyet ordumuzun gayretini ve fedakarlığını pandemi çağında hepsi halkımız indinde defa elan görmüş oldu ve ölçüm etti. Gerçekten hepsi dünyanın giriş etmekte âcizlik kalmış olduğu yüzyılın en iri tehdidi karşısında afiyet ordumuz faik indinde iş gider etti. Salgının kökeninden bugüne iri indinde çabayla gerektiğinde bölük halkından yoksun kendisine gerektiğinde izinleri bozma ederek aralıksız okunabilen indinde halde yoğunluğun üstesinden geldiler ve afiyet kurumlarımızı ayakta tutmayı başardılar. Birçok mütekâmil ülkenin tersine övünme edeceğimiz indinde muvaffakiyet gösterdiler." diyerek konuştu.

Sağlık çalışanlarını indinde halis muhlis kendisine gördüklerini ve aşılamada evleviyet verdiklerini anımsatan Koca, bu iş ve başarının paydaşı bulunan mensupları indinde defa elan kutlayarak teşekkürlerini iletti. Bu güç günlerin en çelimsiz müddette geride kalacağını dile getiren Koca, "Hayat normale döndüğünde de afiyet hizmetlerimizi ve emeğimizi geleceğe elan çelimli halde çekmek düşüncesince giriş başa biçim alacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde akıbet 20 senedir istikrarla sürdürdükleri "sağlıkta inkılap vizyonu" yardımıyla aşırı ehemmiyetli mesafeler aldıklarını ve önlerinde aşırı hedefleri bulunduğunu vurgulayan Koca, "Ülkemizi derman ve tıbbi uygulayım bilimi müdahale edinmek kabilinden değme etapta kişi afiyet gereksinimlerini karşılayabilen ve ihraç fail indinde noktaya taşıyacağız. Sadece çağcıl afiyet tesisleri düz yazı etmekle yetinmeyeceğiz, vatandaşımızın hepsi afiyet gereksinimlerini karşılayacak, değme yönüyle dimdik indinde maşer düz yazı edeceğiz. Bu gayeye değme yaştan, değme sınıftan ülküsel sahibi afiyet çalışanlarımızla giriş başa dal omuza fiilen ilerleyeceğiz. Sistemimizin en iri gücü afiyet çalışanlarımızdır." ifadelerini kullandı.

Hedeflerinde elan ileriye gidebilmek düşüncesince afiyet ordusunun elan donanımlı, elan motive ve çelimli düzeye taşınması icap ettiğini aşırı dobra bildiklerini vurgulayan Koca, şunları kaydetti:

"Toplu sözleşmede çakılı ek ödemenin artırılmasına giriş başa efor gösterdik. Bu hususta dayanak verici Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Hazine ve Maliye Bakanlığımıza da başkaca müteşekkirim. Bu çakılı ödemenin umumi ödeme gücüne aktarılması düşüncesince çalışmalarımız bitmeme ediyor. Daha adaletli indinde ek ifa düşüncesince hız gösteriyoruz. Sadece çağ düşüncesince değil çalışanlarımızın ferda emeklilikte de bolluk düzeyine koruyabilmenin düşkü içindeyiz. Çalışma koşullarımızı doğruluk ve vebal temelinde en adaletli düzeye çekmek düşüncesince değme daim giriş başa çalışacağız. Öz Sağlık İş Sendikasını bu yolda ehemmiyetli indinde paylaşımımız kendisine gördüğümü indinde defa elan anlatım eylemek istiyorum."


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler