USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Sağlık Bakanı Koca, kimi hastanelerin kapatılacağı iddialarını yalanladı

Sağlık Bakanı Koca,"Bazılarının kanıt etmiş olduğu kadar 'Onkoloji hastanemiz kapanıyor dünkü hastane için" kadar birtakımı algılara inanmayalım. Onkoloji hastanemiz misyon vermeye bitmeme edecek. Diğer hastanelerimiz de misyon vermeye bitmeme edecek." dedi.

Sağlık Bakanı Koca, kimi hastanelerin kapatılacağı iddialarını yalanladı
22-09-2022 12:04
Bakü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye-Azerbaycan Sağlık İş Forumu'na eklenmek düşüncesince geldiği Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, gündeme bağlı soruları yanıtladı.

Haftaya çarşamba haset Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabilinden Ankara'nın en iri şehir hastanelerinden ikincisi Etlik kent Hastanesinin açılışının yapılacağını bildiren Koca, 4 bin yatağın üstünde kapasiteye cemaat ve 1000 dönüm arazinin üstünde müesses bu hastanenin, en sonuç teknolojiyle donatıldığını belirtti.

Koca, "Çarşamba haset açacağımız hastane ile baş başa kapatılması 10 sene geçmiş yazı namına melhuz tek hastanemizin keyif hizmeti vermesini engellemeyeceğiz. Yani o hastanelerimizde keyif hizmeti verilmeye bitmeme edilecek. Bazılarının kanıt etmiş bulunduğu kabil 'Onkoloji hastanemiz kapanıyor dünkü hastane için' kabil kimi algılara inanmayalım. Onkoloji hastanemiz görev vermeye bitmeme edecek. Diğer hastanelerimiz de görev vermeye bitmeme edecek. Sadece tek hastanemiz ahir süreçte keyif hizmeti haricinde müşterek amaçla kullanılmayacaktır. Burada birtakımı hastanelerimizin toprak arsa ekipmanları toprak arsa insanoğlu deposu Etlik kent Hastanesi düşüncesince değerlendirilecektir. Etlik kent Hastanesi en sonuç noktada hastanın gelebileceği ve eksiksiz sorunlarının hal geliştirilebileceği müşterek biçim namına düz yazı edildi. Yani oradan hastanın müşterek bambaşka yere atıf edilmemesi planlanarak yapıldı. Dolayısıyla burayı en dobra mükemmellik merkezinin bulunduğu müşterek altyapıyla açmamız gerekiyor. Bu çerçevede de kimi hastanelerimizin insanoğlu kaynağından yararlanma edeceğiz fakat bu hastanelerimiz hizmetlerine bitmeme edecek." ifadelerini kullandı.

"Kamunun emin liman bulunduğunu görmüş olacağız"

Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) sonuçlarının daha açıklanmadığını tamlayan Koca, şu detayları verdi:

"Bu cuma namazı haset mahsus kadrolar deşifre olacak. Biz ÖSYM'ye gönderdik. 9 bini güzeşte müşterek kadrodan bahsediyoruz. Ben ilkin koyu müşterek alakanın olacağını, yüzdelik 90'ların üstünde müşterek doluluk olacağını kestirim ediyorum. 'Beyaz reform' sanarak adlandırdığımız dünkü çağda kamuya dönüşün baş döndürücü koyu bulunduğunu görüyoruz. Önümüzdeki çağda kamunun herhangi müşterek güzeşte güneş emin müşterek liman bulunduğunu biz baş başa görmüş olacağız. Birtakım kişi haklarının devreye girmesiyle kamunun bundan ahir süreçte ilkin hekimlerimiz düşüncesince daha alımlı olacağını göreceğiz."

Koca, personel alımıyla ilgilendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdeyi verdiğini, 85 bin ferdin alımının bu sene yapılacağını bildirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler