USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Profesörden merdiven altı estetik tepkisi: 'Bile bile de lades denilmez'

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Profesör Dr. Zeliha Kapusuz Gencer, aksi şartlarda meydana gelen estetik operasyonlarına ilişkin, “Para hırsıyla hastalarımıza dokunca verilebiliyor. Bile bile de lades denilmez diyelim. Ehli bulunan bireylere kıymetlendirmek lazım. Hastalarıma

Profesörden merdiven altı estetik tepkisi: 'Bile bile de lades denilmez'
06-03-2022 10:04

Son zamanlarda kalan estetik operasyonlar ters şartlarda yapıldığında vatandaşların dünyasına saygınlık olabiliyor. Yurt haricinde beniz estetiği eğitimi meydan Başakşehir Çam ve Sakura kent Hastanesi'nde fariza karşıcı Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Profesör Dr. Zeliha Kapusuz Gencer de vatandaşları merdiven altı işletmelere gidilmemesi noktasında uyardı.

Gencer, vatandaşları Sağlık Bakanlığı çeşidinden denetlenen, kifayetli keyif donanımına eş noktalarda işlemler yaptırmaları referans etti. Öte taraftan güneş tacı virüsle mücadelede yukarı teneffüs yolu enfeksiyonları ile güneş tacı virüsün fark edilemediğine nazarıitibar çekici Dr. Gencer, bu hallerde sınav yapılmasının gerekliliğine nazarıitibar çekti.

“Üst teneffüs yolu enfeksiyonu bulunan cümle güneş tacı da olabilir"

Korona virüs belirtileri ile yukarı teneffüs yolu enfeksiyonlarının fark edilemediğine nazarıitibar çekici Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Zeliha Kapusuz Gencer, “Boğazı ağrıyan gıcık öksürüğü bulunan ve ya yukarı teneffüs yolu enfeksiyonu bulunan cümle güneş tacı da olabilir. Test yapılmaksızın tek halde güneş tacı mıdır değil midir, müşterek obje söyleyemeyiz. Koku kaybıyla mevrut hastamız çok, güneş tacı başladığı çağda içki kaybı hâlâ fazlaydı, anlaşılan müşterek müddet sonraları bunlar toparladılar. Şu akıbet çağda Omicron'dan sonraları gine içki kaybıyla mevrut hastalarımız var. Bizim öz yaptığımız müşterek emek vermek var, içki kaybı sunulan ilaçlarla düzelmeyen hastalarda olfaktör asap boyutlarını, buraya müşterek dokunca vermiş mi vermemiş mi onu çalışıyoruz. Üst teneffüs yolu enfeksiyonu kışın filhakika kulak içki alma organı boğazın anne konusudur. Genellikle yukarı teneffüs yolu enfeksiyonuyla ilkin önemsiz çocuklarda anaokuluna başlamış çocuklarda aşırı müşterek tomar yukarı teneffüs yolu enfeksiyonuyla ortaya çıkan müşterek adenoit ve tonsil büyümesi iri müşterek ekip hastamızı oluşturuyor” dedi.

“Yapılan müdahaleler saygınlık hırsıyla hastalarımıza dokunca verilebiliyor"

Pandemi periyodunu değerlendiren ve bu süreçte derinlemesine müddet evde kalınmasının peşi sıra vatandaşlarda estetiğe doğrulum isteği oluştuğunu anlatım fail Prof. Dr. Gencer, “Sürekli evde olup müşterek de görüntülük karşısında kendini ekranla anlatım etme, bilgisayarda toplantılar derken insanoğlu aracısız kendilerine bakar ve öz vücutlarındaki hâlâ aşırı yüzlerindeki eksiklikleri görür oldular. Bu manada müşterek tık hâlâ artma mevcut diyebiliriz. Karşımızda müşterek virüs var, 2-3 senedir da onunla savaşıyoruz, banko her insana aşısını olmasını öneriyorum. İlacı ve ya bitkiyi de alırken dozajını bilmediğimiz düşüncesince bunları aşırı kontrollü tüketmemiz lazım. Belki toksik dozda tüketiyorsunuz o da size dokunca verebilir. Görüntümüz bizim düşüncesince aşırı önemli, müşterek botoksun bizi hâlâ gailesiz göstermesi ve ya içki alma organı estetiğiyle faça şeklimizin değişmesi, bunların bütünü kişide aşırı iri müşterek estetiğe kesat şu demek oluyor ki estetik yaptırma tutkusu oluşturuyor. Karşı tarafta da saygınlık tashih geçirmek talip insanoğlu mevcut ve bu insanoğlu bazı bazı dört dörtlük mezun insanoğlu değil. Yapılan müdahalelerde bu saygınlık hırsıyla hastalarımıza dokunca verilebiliyor. Tabi hekim bulunduğu devir karışıklık olanaksız mı olabilir lakin ehli sıfır biri müşterek iş icra ettiği devir hâlâ aşırı başağrısı yaşarsınız” biçiminde konuştu.

“Bile bile de lades denilmez diyelim”

Vatandaşların planladığı işlemleri Sağlık Bakanlığı musaddak merkezlerde yaptırması gerektiğine nazarıitibar çekici Prof. Dr. Gencer, “Bile bile de lades denilmez diyelim. Ehli bulunan kişilere kullanmak lazım. Ben hastalarıma tavsiyem; banko merdiven altı işletmemelere gitmemesi hâlâ kontrollü bu mevzuda kifayetli eğitimi almış insanlardan dayanaklık geçirmek alması ki bu halde hâlâ az sorunlarla karşılaşacaklarını düşünüyorum. Malzemeler aşırı fiyatlı şu demek oluyor ki bu dolgular, botoks bile dünkü fiyatlandırması arttı. Bir flakonu bin 200 teklik yöresinde hakkıyla aşırı fiyatlı şayet ucuza yapıyorlarsa ne yapıyorlar. Kaçak, kontrolsüz, aşırı da denenmemiş, onayları alınmamış şeyler. Dolgularda da anca aşırı uydurma olanlar var. Fiyatlar aşırı uygun, daha sonra yüzünüze enjekte edilen şeyler sıkıntıyla karşılaşıyoruz. Eğer müşterek obje aşırı ehven oluyorsa ona da nazarıitibar geçirmek icap eder niteleyerek düşünüyorum, gelişigüzel şeyin de müşterek hakkı var” ifadelerini kullandı.

Hasibe Karadağ - Alper Suat Tutaşı
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler