USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Öğle arası gelen güzellik

Ünlü sanatçıların henüz güre ve güzel azarlamak hesabına yüzlerine yaptırdığı güzel duyu dokunuşlar, fanatiklerinin da takdirini çekiyor. Şu sıralar en baş döndürücü araştırılan uygulamalardan birisi de gene adlı sanlı müşterek ismin yaptırdığını açıklamış bul

Öğle arası gelen güzellik
09-11-2021 11:05

Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Demir, infaz kendisince şu detayları verdi: “İple beniz germe; ip askılama namına da bilinir. Yüz alanında meydana gelebilecek sarkmaları engel olmak yahut oluşan sarkmaları bertaraf etmek amacıyla muteber tehlikesiz birlikte işlemdir. Bu işlemde iare (eriyebilen) ve temelli formda ipler kullanılır. İplerin üstünde mevcut dişli sistem, bunların dokuya tutunmasını sağlar. Cildin dibine yerleştirilen ipler sorumluluk ve yüzdeki sarkmaları ortadan kaldırır. Kalıcı bekletme iplerinin tesiri hâlâ derinliğine sürelidir. Eriyebilir iplerin ömrü ise 6 ay-2 sene arasıdır. Çene kenarında ve yanaklarda tanıdık sarkmaların, uzunluğunda oluşan sarkmaların ve dudak kenarındaki yoğun katlantıların bu yöntemle namevcut edilmesi mümkündür.”

"Kalça, meme, dizi film ve bacağa da uygulanabilir"
Uygulamanın dernekevi duyum yitimi altında yapıldığını ve tahminî sağlıksız sayaç sürdüğünü tamlayan Op. Dr. Bülent Demir, “Sonuçları doğrudan gözlemlenir. Hatta eller bu el işi 'öğle arası beniz gerdirmesi' demektedir. Çünkü tarih ortası arası molasında caba yapılabilecek genişliğinde endamsız sürmektedir” dedi. Dr. Demir başkaca “Enfeksiyon riski gözardı edilmemelidir. Yeterli arınıklık şartları sağlanamazsa insan enfekte olabilir” uyarısında bulundu. Bu yöntemin uygulanmış olduğu biricik alanın beniz olmadığını kail Op. Dr. Bülent Demir, “İple beniz germe hem beniz bununla beraber sorumluluk alanında kullanıma akla yatkın birlikte yöntemdir. Kalçaların üst kaldırılmasında, emcek sarkmalarının düzeltilmesinde, dizi film ve ayak içi sarkmalarının toparlanmasında da yeğleme edilir” dedi.

"Deri dibine ağ gibi yerleştirilirse hâlâ etkili
Op. Dr. Bülent Demir, iple beniz germenin infaz aşamalarını da şöyleki anlattı: “Hastaya dernekevi duyum yitimi verilir. Cildin içine müeddep iğnelerle antre yapılır. İpler boylu süresince yerleştirilir ve üst çekilir. Böylelikle ten toparlanır. Deri dibine birlikte ağ gibi yerleştirilirse hâlâ çarpıcı olur. İşlemin ne genişliğinde süreceği, birçok ip yerleştirileceğine bağlıdır. Genellikle 30 bugün yahut 1 sayaç tam olmaktadır.” Tedavi sonra kızarıklık, kaşıntı ve kabarıklıklar görülebileceğine ilgi çekici Op. Dr. Bülent Demir, “Söz konusu belirtiler biraz güneş içinde yalnız başına geçer. Tedavinin arkası sıra biraz hafta süresince gerçek sporlardan ırak durulmalı, beniz masajı ve diş tedavisi yaptırılmamalıdır. Bir süre sırtüstü yatarak uyunmalıdır. Bu, mümkün istenmeyen durum riskine huzur tavsiye edilen birlikte tedbirdir” dedi.

"Acı vermez ve art döndürülebilir"
Dr. Bülent Demir, uygulamanın avantajları kendisince şunları söyledi: “Ameliyatsız beniz germe adından da anlaşılacağı kıl payı cerrahi birlikte iş değildir. Genel anesteziye ilişkin istenmeyen durum riski yoktur. Fazla ateş vermez. Kişi, işlemin arkası sıra alışılagelen yaşamına art dönebilir. Etkisini doğrudan yayınlayan bu formül rastgele birlikte menfilik hâlinde çözülebilir ve art döndürülebilir.”

"Aşırı sarkmalar düşüncesince hal değil"
İple beniz germe işlemini 30-65 gözyaşı arasındaki bireylerin yeğleme edebileceğini dile getiren Op. Dr. Bülent Demir, “Dolgu ve botoks işlemlerine mucibince hâlâ derinliğine sürelidir. Fakat ten sarkması aşkın ilerlemişse ameliyatsız yöntemden velut son alınamayacaktır. Cildinde birlikte güzel güçlenmiş yoğun hatları ve aşkın sarkmaları olanlar iple beniz germe düşüncesince akla yatkın namzet profili değildir” diyerek konuştu. Dr. Demir, “İple beniz germe kimlere uygulanmaz?” sorusuna da şöyleki cevap verdi: “Diyabet hastaları, gelecek etap dokunmabana rahatsızlığı olanlar, pıhtılaşma bozukluğuna erbap bireyler, enfeksiyona ilişkin ten iltihabı yaşayanlar, gerçek otoimmün rahatsızlığı olanlar ve hamileler, iple beniz germe uygulamasını yaptırmamalıdır.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler