USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Mono Clinic: Sağlık turizminde 'kişiye özel hizmet'

Yabancı hastalara bedii ve rekonstrüksiyon, aşırı kiloluluk ve metabolik ameliyatlar, diş tedavisi, saç ekimi ve cildiye hizmetleri sunan keyif turizmi uzlaştırıcı kuruluşu Mono Clinic, İzmir'e fut basan hastaları havaalanında karşılıyor, otama süreci süresince hastaların her a

Mono Clinic: Sağlık turizminde 'kişiye özel hizmet'
25-11-2021 11:55

İzmir'in en elleme otelleri ile anlaşıp hastalara konforlu ve rahat yanında konaklama fırsatı da sunan kuruluş, bire yanında sürede V.I.P nakil muvasala araçlarla özel turlar düzenleyip İzmir'i hastalarına tanıtıyor.

2017 senesinde iş insanı Eyup Derundere çeşidinden İzmir'de yaşama geçirilen afiyet turizmi uzlaştırıcı kuruluşu Mono Clinic, 80 nefis ekibiyle ecnebi hastalara yakışıklı duyu ve rekonstrüksiyon, aşırı kiloluluk ve metabolik ameliyatlar, diş tedavisi, saç ekimi ve cildiye hizmetleri sunuyor. Mono Clinic Uluslararası Hasta İlişkileri Koordinatörü Oya Erol, “Mono Clinic, hassaten afiyet turizmi hizmetleriyle maruf ve arsıulusal afiyet turizmi sertifikasına sahip, ilkin Avrupa, ABD ve Afrika'da peyda etmek kıl payı dünyanın ciharıyek yanından mevrut ecnebi hastalara ve nice adlı sanlı isme tıbbi prosedürler sunmaktadır. Hastalarımıza afiyet dalında zata mahsus hizmet sağlıyoruz. Daha detaylı bildirmek gerekirse, hastalarımız İzmir'e kadem bastıklarında onları havaalanında karşılıyoruz. Hastalara, otama süreçleri süresince 7/24 ulaşabilecekleri, çevirme hizmeti sağlayıcı zata mahsus afiyet danışanları atanıyor. İzmir'in en elleme otelleri ile mutabık olmamız bulunduğu düşüncesince hastalarımıza konforlu ve rahat yanında konaklama fırsatı sunuyoruz. Çagdaş ve ümranlı kentimiz dobra İzmir'imizin anadan görme ve kültürel yapısını, hastalarımıza V.I.P nakil muvasala araçlarımızla özel turlar biçiminde tanıtıyoruz” niteleyerek konuştu.

“Onları on paralık bekâr bırakmıyoruz”
“Sağlık hizmeti dalında çalışkanlık gösterdiğimiz düşüncesince öz dalında uzman, deneyimli doktor ekibi ve bunun yanı esna hastalarımıza verdiğimiz şümullü hizmetten mesul ekibimiz sayesinde, hastalarımızın sağlığı, ulaşımı ve konaklaması kıl payı sert aşırı mevzuda onları on paralık bekâr bırakmıyoruz” diyen Erol, sürecin ruh bilimsel boyutunu da menfez arkası etmeyerek hastalarla duygudaşlık kurduklarını, onları çıkarlarını güvende hissettirmeye çalıştıklarını söyledi. Erol, “Dinamik yanında müşareket olduğumuz düşüncesince hastalarımızın enstantane fotoğraf ve levent boylu kesiksiz dönütleri bizim düşüncesince aşırı ehemmiyetli olup bu dönüşlere layıkıyla şirketimizi geliştirmekteyiz” dedi.

Yılda kısaca 2 bin ecnebi marazlı ağırlanıyor
Yılda kısaca 2 bin ecnebi hastayı ağırladıklarını tamlayan Erol, “Bu skor değişik artmakla baş başa tamamı dünyayı tesiri dibine düzlük pandemi zamanında üstelik aralık vermeden afiyet hizmeti vermeye bitmeme ettik. Memnuniyet seviyesi yüksek, istem edilebilmektedir afiyet faaliyetlerinde mevcut yanında afiyet turizmi uzlaştırıcı kuruluşuyuz” ifadelerini kullandı.

Ünlü adlar yeğleme etti
Mono Clinic'i şimdiye değin sert aşırı adlı sanlı ismin yeğleme ettiğini dile getiren Erol, şöyleki konuştu: “Alexis Stone, Suicide Girl Riae, Fitness Model Mia, Supermodel Carla Howe, Nijerya Güzeli Roney, Dream Boys üyeleri, eskiden Ken çocuk yerine aşina yaklaşan sürede eşey değiştirip Jessica Alves ismini düzlük dünyaca adlı sanlı Brezilyalı show yıldızı, manken Melinda London kıl payı 300 den yanında tomar adlı sanlı yıldızın tedavisi anlaşmalı olduğumuz hekimler çeşidinden gerçekleştirildi.”

Hedef, evren markası olmak
Kuruluşun özek şubesinin İzmir Bayraklı'da bulunduğunu özetleyen Erol, “Anlaşmalı olduğumuz kuruluşlar yoluyla apayrı illere de marazlı yönlendiriyoruz. Yakın yanında gelecekte de ilkin İstanbul ve Antalya peyda etmek kıl payı şubeleşeceğiz. Hastalarımızla tanıştığımız önce andan itibaren en elleme hizmeti ita misyonu ile akıntı etmekteyiz. Gelecek yıllara müteveccih hedeflerimizin ortada ilkin Avrupa devletleri peyda etmek kıl payı nice ülkede şubeleşip kendimizi yanında evren markası yapmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Ceren Atmaca - Sinan Yeniçeri

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler