USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Kilo verilirken yapılan 10 hata

Diyetisyen Tuğba Küçük, çabuk kilogram özgülemek isterken yapılan nice yanlışın bulunduğunu söyledi.

Kilo verilirken yapılan 10 hata
06-02-2022 09:35

Birçok bireyin yaşamının müşterek zamanında de olsa behemehâl rejim yapmış olabileceğini tabir fail Medicana Bursa Hastanesi Diyetisyen Tuğba Küçük, "Çabucak, çabucak kilogram özgülemek düşüncesince dinleyerek sema programlar denenmektedir. Kilo bırakılmış olsa da hemen sonra şimdi dahası alınmaktadır. Çoğu devir aceleci kilogram ita talebiyle hata rejimler uygulanmaktadır. Fakat, bunlar zayıflamayı zorlaştırabilir. Sağlıklı beslenmeye yahut ne çoğunlukla alıştırma yapıldığına bakılmaksızın nice insanoğlu rejim dair ne efsus ki ayrımsız hataları yapar. Bu yanlışlar hemen rejim yapmaktan muacciz ve uzaklaştıran hedefsiz uğraşlar olmanın haricinde sağlığı bozarken, şimdi müşterek tomar kilogram almaya da faktör olur" diyerek konuştu.

Diyetisyen Küçük, kilogram vermeyi kırıcı 10 rejim hatasını ise şöyleki sıraladı:

"Her gündüz çekilmek baş döndürücü yanlıştır. Zayıflama rejimi boyunca demoralize edebilecek en ehemmiyetli unsurdur. Gün ortamında güçlü değişimler görülebilir. Ödem artışı, kabızlık, bütünsel kiloyu etkileyebildiği düşüncesince tartıya çıkınca kilogram almış yerine görülebilir. Bu gestalt başta hanımlarda şimdi baş döndürücü tahavvül gösterir. Adet dönemleri, yumurtlama dönemleri kabilinden baş döndürücü şimdi koyu mütebeddil cisim dengelerinden faktör ne efsus ki ayda hemen 2 kere akilane ağırlık sonucunu kesbetmek beklenir olabiliyor. İkincisi, sevdiğiniz yemekleri hayatınızdan boşaltmak da yapılan yanlışlardan biridir. Beslenmeye sahn boyu ilgi eylemek gerekir. Ama açıklık esna kendinizi de taltif etmek motivasyonunuzu tetikleyecektir. Yeterli ve kararlı beslenmeyi öğrendikten sonradan en sevdiklerinizden de rejim zamanında tüketebilirsiniz. Daha sonradan ise, tam oranda su içmeyi boşlama etmemektir. Su besinlerin sindirilmesi, metabolik atıkların atılması, metabolizmanın hızlanması ve nedeniyle kilogram kaybı düşüncesince elzemdir. Gün ortamında içilen çay, kahve, kâr suyu yahut nebat çayları suyun yerini tutmaz. Diyet yaparken, kalorinin alışılagelen ihtiyaçtan az olması maksut müşterek durumdur. Ancak unutulmamalı ki tüketilen gıdaların kalitesi ve içerikleri kaloriden baş döndürücü şimdi önemlidir. Eğer kaloriyi az tüketmeye çalışırken, protein gereksinimi menfez uğrunda bulundurmazsa, adale kaybı yaşanabilir.

Diyet programında bin 500 ısın hedefleyip 6 öğüne bölüp rastgele posta 250 ısın almaya çalışmak, hem kişiyi zora sokar bununla beraber akilane müşterek yürütüm türü olmaktan çıkar. Diyette en konsantre yapılan hatalardan bir tanesi daha, ‘hep ayrımsız besinleri tüketirsem şimdi baş döndürücü kilogram verebilirim' düşüncesi. Bu kilonun yağ ağırlığı üstünden değil adale kuvveti yitirilmesine da minval açmasına faktör olabileceğinden akilane müşterek yaklaşım türü değildir. Beslenme ne genişliğinde mülevven ve türlü olursa tahsil edilen vitamin ve mineral çeşitliliğinin yanı sıra, vazgeçilmez aminoasit miktarının ve karmaşa karbonhidratın vücuda sağlanması o derece beklenir olacak ve şimdi dosdoğru kilogram kaybı sağlanacaktır. Yemek kayıt süresi beklenir bulunduğu genişliğinde uzatılmalıdır. Böylelikle hem şimdi az aşındırmak kayıt bununla beraber hazım enzimleri salgılanacaktır.

Hızlı aşındırmak yendiğinde hazım yavaşlamakta bu gestalt da kilogram artışına faktör olmaktadır. Herkes müşterek an önceki müşterek tomar kilolarından tevlit eylemek ister. Ama çabucak sunulan kilolar çabucak arka alınabilir. mühim bulunan kişiye, sağlıklı, tam ve kararlı tagaddi alışkanlığının kazandırılmasıdır. Sebzelerin su ve tel oranları erdemli bulunduğu için kalorisi düşüktür. Çiğ yenen kıvırcık, göbek, marul, nane, maydanoz, roka, biber, domates, budala başıboş yerine yeğleme edilebilir. Nedense rejim karşılayıcı kişiler; meyveleri daima kalorisiz kabilinden düşünüp, bıkılmayan tüketebilecekleri sanmaktadır. Ancak karpuz, üzüm, yemiş vb. kâr değişiklikleri içeriğindeki levüloz şekerinden kaynaklı sınırlanmış kurda tüketilmelidir.

Kilo kaybı hedeflenirken, maksata girmek bireyin motivasyonunu etkileyip şimdi baş döndürücü kaçamak yapmasına faktör olup ve şimdi az harekete faktör olabiliyor. Ama ihmal etmeyin ki en güç revan kilogram o akıbet küsurat 2-3 kilogram olmaktadır ve en ilgi edilmesi müstelzim ve hareketi arttırmanız müstelzim devre o dönem."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler