USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

İstanbullu hasta Van’da yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu

Boynunda tahminî 5 santimlik glomus tümörü bulunan İstanbullu hasta, Lokman Hekim Van Hastanesinde yapılan kalburüstü ameliyatla sağlığına kavuştu.

İstanbullu hasta Van’da yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu
28-02-2022 11:14

İstanbul'da canlı Bilgisayar Mühendisi Gökhan Demirci (32), apayrı ortak hastalığı zımnında gittiği hastanede boynunda glomus tümörünün bulunduğunu öğrendi. İstanbul'daki iri hastanelerle iletişime sabık Demirci, istediği kararı alamayınca arayışa geçti. Sosyal medyada Lokman Hekim Van Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Prof. Dr. Halil Başel'e vasıl Demirci, ameliyat olmaya değişmeyen verdi. Yaklaşık ortak hafta önceki Van'a mevrut Demirci, yapılan değerli ameliyatla sağlığına kavuştu.

"5 santimlik tümörü 15 bugün süresince çıkardık"

Konuyla ilgilendiren açıklamada mevcut Lokman Hekim Van Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Prof. Dr. Halil Başel, hastanın namına 10 çağ önceki ulaştığını anlatım ederek, “Boynunda iri ortak glomus tümörü vardı ve haricen da belliydi. Gittiği hekimler az buçuk korkutmuşlar. Tabi az fail hekim, tabii şekilde ameliyatın daim risklerinden bahsediyor. O derece çirkin senaryolar çizik ki, o da icap istemez arayışa geçmiş. Sonra bu tümörü kimler elan baş döndürücü yapıyor, ki en iyisi niteleyerek bana ulaştılar. Tabi hastamız İstanbul dışına sert büyümek istemediği düşüncesince ego de İstanbul'da bu işleri baş döndürücü fail hekimlerin adını verdim ancak herhalde inanma oluşmadı. ‘Ben size başlamak istiyorum. Çünkü beni en baş döndürücü aydınlatan siz oldunuz' dedi. Tabi burada basında çıkan haberlerin faydası oldu. Hastalarımız öbür hastalara ulaşabiliyorlar, gelişmeleri görebiliyorlar ve doktorun icra ettiği hikâye sayısı ile ilgilendiren düşün sahibi oluyorlar. Hastamız elan sonraları buraya gelmeye değişmeyen verdi. Çarşamba haset vardığında gece ezanı ameliyata aldık. 5 santim büyüklüğünde, şahdamarın diren noktasına kurulu ve ahenk sinirini de içine kabul etme şansı baş döndürücü faziletkâr ortak tümörü vardı. Buna karşın kişi geliştirdiğimiz tekniklerle, ameliyat yöntemleriyle tümörü kısaca 15 bugün süresince çıkardık. O derece aceleci ancak emin ortak ameliyat oldu. Tabi riskli ortak ameliyattı. Felç engelleme nice komplikasyonu bulunan ortak ameliyat. Bugünde taburcu ediyoruz. Hiçbir komplikasyonu gelişmedi. Ameliyat önceleri kontrolleri ile sonrası ortada tek ayırt yoktu. Bu da bizi bahtiyar etti” dedi.

"Halil Hoca 200'den ortak tomar hastayı otama etmiş"

Bir ay önceki ayrımlı ortak çor düşüncesince gittiği hastanede boynunda glomus tümörünün bulunduğunu öğrendiğini tamlayan Gökhan Demirci adlı hasta ise “Bana, bunun birlik teşekküllü ortak hastanede ve elleme ortak hekimle yapılması gerektiği söylendi. Bende arayış içine girdim. İstanbul'un elleme hastaneleri ile iletişime geçtim. Oradaki hekimler de baş döndürücü ilgilendiler ancak ameliyat hikayelerinde daim tecrübenin ehemmiyetli olduğu, bu mevzularda elan baş döndürücü ameliyat fail birisiyle bu sürecin bitmeme ettirilmesinin elan elleme geleceği söylendi. Oradaki etibba ‘senede dü yahut üç kat kılıç bu ameliyata ya denktaş geliriz ya gelmeyiz' dediler. Böyle olunca esir gine arayışa geçtim. O olgun Halil Hocanın haberlerini, röportajlarını görür görmez iletişime geçtim. Bugüne derece 200'den ortak tomar hastayı otama etmiş ve bizlere de aydınlatıcı bilgiler verdi. Bende değişmeyen verdim. Çarşamba haset ameliyatı değerli ortak biçimde gerçekleştirdi. Şu anda oldukça iyiyim. Halil Hocama ve benimle en dobra biçimde ilgilenen şifahane personeline teşekkürname ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ameliyat düşüncesince Van'a değişmeyen verdiğinde çevresindeki her insanın şaşırdığını aktaran Demirci, “İlk Van denildiğinde hacısı hocası ‘Niye Van. İstanbul'da, Ankara'da namevcut mu Van'a gidiyorsunuz' filan dediler. Bende benim düşüncesince şifahane ehemmiyetli değil, doktor ehemmiyetli dedim. Bu hekimde Van'da gözüküyor. Kars'ta olsaydı Kars'a, Ankara'da olsaydı Ankara'ya giderdim. Halil Bey de o güveni, o desteği verince on paralık duraksama etmeden gelmeye değişmeyen verdim. Yurdun neresinde olursa olsun hastaların on paralık şek etmelerini istemem. Halil Hoca kişi dalında Türkiye'nin nadide doktorlarından biri. Allah namına levent boylu ömürler versin” niteleyerek konuştu.

Atilla İdiz
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler