USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Genç doktor hafta arası hastanede, hafta sonu DJ kabininde

Hem hayalinin hem musiki isteğinin ardı sıra revan 23 yaşındaki yetişmen doktor Ömer Güneş, hafta arası hastanede hastalarla ilgilenirken hafta sonu DJ'lik yapıyor.

Genç doktor hafta arası hastanede, hafta sonu DJ kabininde
09-10-2021 14:58

Doktor müşterek aileden mevrut Güneş, “Doktorluk küçüklükten buyana içimde bulunan meslekti, hayalimdi. İnsanların bilakis ikisini aşkın ayrı dü ense üzere görmüyorum. Babamla kısaca 5 yıldır ameliyatlara giriyorum. Hafta sonları DJ'lik yapıyorum hafta arası hastanedeyim. Bir tarih Bodrum'da müşterek sahnedeydim o tam seyircilerden bir tanesi bayılmış, doğrudan gittim orada müşterek evvel iane müdahalesi yaptık. Tabiu oradaki cümle şaşırmıştı, bilmiyorlardı ayrımsız sürede doktor olduğumu” diyerek konuştu.

İstanbul'da canlı 23 yaşındaki Tıp Fakültesi talebesi Ömer Güneş, gündüzleri hususi müşterek hastanede yetişmen doktorculuk yaparken akşam olduğunda DJ'lik yapıyor. Doktor müşterek aileden mevrut Güneş, önemsiz yaşlardan itibaren ana ve babasının mesleğine özen duymaya başladı. Başarılı güzeşte yetişek yaşamının arkası sıra tababet fakültesini kazanarak imgesel önünde ilerledi. Eğitim hayatıyla beraberce babasının indinde da fariza düzlük Güneş, müziğe bulunan tutkusundan vazgeçmedi. Gitar ve piyano araklayıcı Güneş, “Smallmoney” lakabıyla DJ'lik de hazırlamaya başladı. Bir taraftan yetişmen doktorculuk önleyen müşterek taraftan müzisyenliğe bitmeme fail Güneş, tarih hastalarla gece ezanı melodilerle ilgilendi. Çevresindeki insanların hem musiki hem tıpla ilgilenmesine şaşırdığını tabir fail Güneş, DJ'lik icra ettiği müşterek mekanda fenalaşan müşterek hastaya da engelleme etti. Bodrum'da oyunluk almış bulunduğu noktada başına tarih geçmesi zımnında bayılan kişiyi görür görmez doğrudan kabinden ayrılan güre doktor, çevresindekilerin kendisini şişman şaşkınlıkla izlediğini belirtti.

“DJ'lik yaparken bayılan hastaya engelleme ettim”

Özel müşterek hastanede yetişmen doktorculuk yaparken müşterek taraftan da musiki isteğinin takiben revan Ömer Güneş, “Şu anda yetişmen doktorum müşterek taraftan da DJ'lik yapıyorum. Aslında uğraşı adına başlamıştı benim düşüncesince fakat giderek işler ilerledikçe demincek ikinci müşterek iş üzere oldu. Çok da isteyerek yapıyorum. İnsanların bilakis ikisini aşkın ayrı dü ense üzere görmüyorum. Bence musiki yapmak, musiki aşırmak şahısların ruhunu ıslah etmek bu da müşterek nevi hekimlik; o noktada da genel anlamda ikisi ayrımsız anda yetişiyor mu üzere sorular oluyor. İnsan isterse bence rastgele şeye devir ayırabilir. Ben de müşterek tarih internetten izlediğim videolarla ağız ağıza kişi imkanlarımla musiki yapmayı öğrendim. Sonra çalmayı öğrendim. Enstrüman adına gitar ve piyanoyu nağme üretecek kurda çalabiliyorum. İnsanlar beni genel anlamda oyunluk etap Smallmoney ile tanıyor. Bir tarih Bodrum'da müşterek sahnedeydim, musiki çalıyordum, o tam seyircilerden müşterek kız, düşüp bayılmış ego orayı görmedim lakin insanoğlu çevresine üşüşmüştü. Ben de sahnedeyim o tam lakin insanoğlunun içerisinden tıbbi el adına müşterek engelleme ika duygusu geliyor. Yardımcı DJ olmaktadır arkadaşımdan dileyiş ettim. Hemen gittim orada müşterek evvel iane müdahalesi tansiyonu düşmüştü güneşten çevre devretme geçirmiş. Ayaklarını kaldırdık tevettür arttırıcı müşterek kol küçük müdahalelerde bulunduk. Sonrada cankurtaran geldi elhak hastaneye kaldırıldı. Tabii oradaki cümle şaşırmıştı, bilmiyorlardı ayrımsız sürede doktor olduğumu” diyerek konuştu.

“Bir hocamız ameliyatlarında daim bana musiki açtırır”

Çalıştığı hastanede müzikle ilgilendiğini bir fazla ferdin bilmediğini tabir fail Güneş, “Stajyer doktorculuk yaptığım yerde de DJ'lik yaptığımı aşkın bilmezler. Onu öğrenenler de şaşırıyor. Hatta müşterek sarıklı ameliyatlarında daim bana musiki açtırır, demincek toy müşterek resimlik üstünde çalışıyorum. Bu albümün içinde de son müşterek birçok yıldır hip hop müzikte aşkın öne çıkmak beş altı ad toprak alacak. Bu derece doktorun bulunduğu müşterek ailede gerek istemez pandemiyi yaşıyorsunuz. Ben kendim 3 kat rahatsızlığı geçirdim, akrabalarım de ayrımsız biçimde bütünü geçirdi. Tabi zorluğunu fakat doktor ve doktor yakınları biliyor. Bir taraftan da musiki sektöründeyim bu kol de aşkın etkilendi. Doktorlar baş döndürücü iş yükünden etkilendi, katıksız adına kısıtlamalara gidildi. Müzik sahası de maddesel adına etkilendi, o sebepten dolayı pandemiyi en aşkın canlı insanlardan biriyim diyebilirim. İki taraftan da gördüm” biçiminde konuştu.

“Hafta sonları DJ'lik yapıyorum hafta arası hastanedeyim”

Ailesinden çevre doktorlukla rastgele devir iç içe büyüdüğünü ve mesleğini isteyerek seçtiğini tabir fail Güneş, “Küçüklükten buyana gördüğüm müşterek manzume he doktorculuk benim düşüncesince hem yoğunluğunu hem şahısların duyduğu saygıyı gördüm. Kimi devir olumsuzluklarını da görüyorsunuz lakin rastgele devir küçüklükten buyana içimde bulunan meslekti, hayalimdi. Ama ana babası doktor, evladı doktor olmalı diyerek düşünülmemeli. Özellikle Tıp Fakültesine girdikten sonradan babamla kısaca 5 yıldır ameliyatlara giriyorum. Çift taraftan yetişek aldım üzere müşterek bilinçlilik oldu. Bir taraftan hastanede yetişim yaparken müşterek taraftan da ameliyathanede mevcut olmak güzel oldu. DJ'likte de insanoğlu ikisini ayrımsız anda yapamazsın, devir bulamazsın dediler bu tür yorumlara aşkın kulak asmamak lazım. Bir şeylerin bitmeme etmesi düşüncesince evvel adımı çarpmak lazım. Çok güç görünen rastgele bilinçlilik insanoğlu hakkıyla isterse aşkın kolay. Hafta sonları DJ'lik yapıyorum hafta arası hastanedeyim” ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler