USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Dünyada sayılı görülen vaka Denizli’de ortaya çıktı

Denizli'de kestanecik problemi yaşayarak hususi Denizli Tekden Hastanesi Üroloji Kliniği'ne başvuran Nail Gündüz'e dünyada beş altı olayda görülen brucella prostatı teşhisi konuldu.

Dünyada sayılı görülen vaka Denizli’de ortaya çıktı
11-01-2022 10:59

Hayvanlardan bireylere bulaşıcı brucella hastalığının prostatı da tutması semere etap bulunmaz görülen beraberinde gidiş olmakla beraberce evren da bugüne sincap hoppadak beraberinde birçok olayda saptanmıştır. Brucella prostatı teşhisi konulmuş bulunan Gündüz, en herşeyden ilk olarak medikal otama aldıktan sonraları meydana getirilen güzel ameliyatın arkası sıra sağlığına kavuştu.

Denizli'de canlı Nail Gündüz, makata vuran ağrı, gereklilik yapmada zorlanma, kalın idrara çıkacak ve idrardan sonraları damlama kabilinden rahatsızlıklar üstüne ayrımlı beraberinde hastaneye gitti. Doktorların cerrahi müdahale önermesi üstüne araştırmalara başlamış bulunan Gündüz, hususi Denizli Tekden Hastanesi Üroloji Kliniği'ne başvurdu. Üroloji doktorlarından Op. Dr. Ali Gürağaç'ın icra ettiği araştırma ve etraflıca araştırmalar hemen sonra hastaya tababet literatüründe bulunmaz görülen olaylardan bulunan Brucella Prostatiti teşhisi konuldu. Bunun üstüne en herşeyden ilk olarak derinliğine müddet çıkar yol tedavisi verilerek enfeksiyon arama dibine alındıktan sonraları ameliyata tahsil edilen marazlı Gündüz, Op. Dr. Ali Gürağaç'ın icra ettiği güzel cerrahi müdahale ile sağlığına kavuştu.

“Brucella düşüncesince aldığımız tahlili incelediğimizde tansık beraberinde netice ile karşılaştık”

Özel Denizli Tekden Hastanesi Üroloji doktorlarından Op. Dr. Ali Gürağaç, “Hastamız bizlere makata vuran ağrı, gereklilik yapmada zorlanma, kalın idrara çıkma, idrardan sonraları damlama ve benzeşim prostatizm şikayeti ile başvurdu. Daha ilk bizlere aut merkezden refere edilmiş beraberinde hastaydı. PSA değerleri de baş döndürücü faziletkâr bulunan hastamızın meydana getirilen biyopsisinde granülomatöz prostatit şekilde raporlandı. Bu ürolojide bizim kalın karşılaştığımız beraberinde gidiş değil. Prostatta granülomatöz yangı yapabilecek nedenler bellidir. Bu sebeplerden beraberinde tanesi Tüberküloz gayr de Brucella enfeksiyonudur. Tüberküloz düşüncesince lüzumlu tahlillerini yaptırdık ve ordan da olumsuz semere geldi. Brusella düşüncesince aldığımız tahlilde hakkıyla tansık beraberinde netice ile karşılaştık. Rose Bengal artı erişince hastaya Brucella Prostatiti teşhisi koyarak akıllıca tedaviye başladık” dedi.

“Dünyada bugüne genişliğinde biraz parça olayda bildirilmiş”

Op. Dr. Ali Gürağaç, “Brucella Prostatiti zoonotik maraz gruplarından biridir. Yani hayvanlardan bireylere bulaşıcı beraberinde maraz türüdür. Brucellanın prostatit yapması baş döndürücü bulunmaz beraberinde durumdur. Brucella çoğu kez ürolojik şekilde epididimoorşit yapar. Bazı hastalarda haya apsesi veya böbreklerde çıban yaptığını klinik bulgularımızdan biliyoruz. Ama kestanecik tutulumu baş döndürücü bulunmaz görülen durum. Hatta bugüne genişliğinde dünyada biraz parça olayda bildirilmiş. Hastanın tedavisi düşüncesince enfeksiyon rahatsızlıkları doktorumuz ile beraberce amcanın tedavisine başladık. Uzunca beraberinde müddet otama ettikten sonraları prostattaki enfeksiyon odağını da ortadan feshetmek yerine ameliyatın yapılmasına değişmeyen verdik. Amcamızı belden uyuşturarak Plazma Kinetik dediğimiz gizli yöntemle tahminî 100 gr. bulunan prostatını ağız ağıza temizledik. Kendisi de cerrahi müdahale dönemini izledi. Güzel ve güzel beraberinde cerrahi müdahale gerçekleştirdik. Ameliyat hakkıyla demonstratif beraberinde ameliyattı. Nail amcanın strateji süreci bitmeme edecek. Kendisine aceleci şifalar dilerim” halinde bilgelik verdi.

"Şu an oldukça iyiyim doktoruma baş döndürücü teşekkürname ederim"

Üroloji doktorlarından Op. Dr. Ali Gürağaç'ın icra ettiği operasyonla sağlığına munsap Nail Gündüz, “Birkaç ay ilk bire beraberinde şikayetle geldiğimde enfeksiyon haysiyetiyle beraberinde müddet burada otama gördüm. Sonrasında araştırma olduğumda zerre aldılar ve parçanın kararına uyarınca cerrahi müdahale sonucu verileceğini anlattı doktorum Ali Bey. Sonucumu patolojiye gönderdiler bembeyaz çıktı. Ameliyat yapılmasına değişmeyen verildi. Şu an oldukça iyiyim doktoruma baş döndürücü teşekkürname ederim. Ali Bey'i haber mektubu etmişlerdi. Sağ olsun baş döndürücü ilgilendi. Hastanenin özen ve alakasından da baş döndürücü memnunum. Sağlıklı beraberinde biçimde taburcu oluyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler