USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Dr Hasan Benar: '2022'de estetik akımları teknoloji ile şekillendi'

Türkiye'deki başarısını Londra'da Harley Street'teki kliniğinde de bitmeme ettiren estetik ve görk dünyasının ehemmiyetli otoritelerinden bulunan Dr Hasan Benar, 2022 yılı estetik trendlerini açıkladı.

Dr Hasan Benar: '2022'de estetik akımları teknoloji ile şekillendi'
28-12-2021 08:59
Dr. Hasan Benar, teknolojideki gelişimle birlikte, gelişigüzel sene estetik akımları değişse de genç, pörsümemiş ve ışıl birlikte ten ile yıllara alan okuyan birlikte vücuda cemaat olma arzusu tek değişmediğini belirtti. Benar, senenin estetik akımları de teknolojik gelişmelerle, bu isteklere henüz çabuk ve hazırlop karşılık sağlayan ameliyatsız uygulamalarla şekillenmeye başladı.

Ameliyatsız lazer ten germe: "Endolift"

Dr Hasan Benar, ilerleyici yaş, kilogram alıp verme, aut faktörler ve arazi çekiminin etkisiyle beniz alanımızda sarkmalar, ve kırışıklar meydana gelebildiğini tabir ederek, "Bu problemlerin çözümü noktasında ise Endolift Lazer Uygulaması sunmuş bulunduğu hızlı, acısız, tatil gerektirmeyen ve mihman hal ile 2022 estetik akımları ortada önce tam arazi alıyor. Ynilikçi lazer sistemi Endolift lazer zehir mütekâmil teknolojisi yardımıyla ameliyatsız ten germe uygulamasını klinikte yapabilme olanağı sunuyor. Anestezi ve dayanıklı cerrahi müdahale işlemlerine lüzum kalmadan, gözyaşı ayırımı yapılmaksızın gerçekleştirdiğimiz Endolift Lazer Ağı Uygulaması'da çıban izi, morarma ve şişme denli mesail yaşanmıyor" dedi.

Endolift'in FDE onayına cemaat bulunduğunu da hatırlatan Dr Hasan Benar, "Lazer destekli tedaviler düşüncesince FDA onayına cemaat Endolift ile çabucak birlikte dakika ve birlikte seansta saf neticeler elde edilebiliyor. Bu yürütüm sonrasında, beniz ve boyundaki geniş sarkmaların düzelmesi, dünkü kolajen oluşumunun aktive olması, lenfa ve yağ dokusunun azalması, ten sıkılaşması ve laklak hattı ile beniz kontürünün belirginleşmesi hedefleniyor. Kişiler yürütüm sonra günce hayatlarına kaldıkları yerden bitmeme edebiliyor" şeklinde konuştu.

"Cildin doğasına en benzeyen teknoloji tixel ile saf kolajene cemaat olun"

Dr Hasan Benar, Tixel 2022 nin en populer islemlerinden olacağını belirterek, "Termo-mekanik ablasyon teknolojisine müstenit dünkü birlikte fraksiyonel ten restorasyon sistemidir. Tixel cilde termal cilde transferi buharlaşma eliyle dar kraterler oluşturur. Tixel uygulaması aşırı çabuk ve emin birlikte halde cilde ısı enerjisi aktarır. İşlem bölgesindeki önemsiz dar ajur oluşumu sağlanır. Ciltte rastgele birlikte taraf el yapmamaktadır. Oluşturulan micro mesamat ve kızarıklık çelimsiz birlikte müddette düzelmektedir. Tixel işlemi esnasında ve sonra kanama, çıban izi, yahut iş sonrası lekelenme olmamaktadır" ifadelerini kullandı.

"Hollwood jawline populerliğini koruyacak"

Dr Hasan Benar, "Çene türü beniz estetiğinde aşırı ehemmiyetli birlikte role sahiptir. Belirsiz yahut profilden geride duran laklak şekli, yüzün simetrisini negatif yönde etkiler. Çene yapısının düzeltilmesi düşüncesince makbul dolgu yöntemine 'jawline dolgusu' ismi verilir. 2022'de Hollywood yıldızlarının cemaat bulunduğu cene hatlarına cemaat kazanmak istenecek. Bu da köşeli birlikte jawline şu demek oluyor ki çelimli birlikte laklak hattı demek" dedi.

"Profhilo ile el ve boyun"

Dr Hasan Benar, dünyanın en iri yıldızlarından Nicole Kidman'nın ellerinin yaşlarının aşırı ilerisinde bulunduğu söylendiğini belirterek, Kidman'ın bu soruna ise parmakları açıkta artan eldivenlerle hal bulduğunu hatırlattı. Ellerin aşırı birlikte tomar su, kimyevi bileşen denli faktörler yüzünden çabucak yaşlandığını tamlayan Dr Hasan Benar hanımları şu halde uyardı:

"Boyun ve başkaları yaşlanmanın birlikte numaralı göstergesi oldu. Profhilo dernek standardını tek seferde levent boylu devamlı geliştirmeyi amaçlayan birlikte rutubet iğne uygulaması. Bununla ciltte hyalüronik hamız içeren materyal sayesinde, dernek altında su tutulmasını sağlarken ayrımsız vakitte cildin elastikiyeti de artıyor. Etkinlik süresi birlikte yila derece bitmeme fail bu yürütüm ile başta döşenmemiş ve aşınmış ciltler kâr sağlıyor. Diğer ten tipleri düşüncesince ise dulda gayeli yapılıyor. Ve akıbet çevrim çabucak beniz dalında değil el ve mesuliyet bölgelerinde de uygulanabiliyor.Eller, yaşı en birlikte tomar ele sağlayan organımız. Ayrıca akıllıcasına iş yapılmadığı devir yüze uyarınca henüz buğulu duran birlikte bölge. Ellerin aşırı birlikte tomar su, gün ve kimyevi bileşenle teması kararı oluşan bu denli ahval düşüncesince hususi analizör bulunuyor.Uygulamayla ten pürüzsüzlüğünün iyileştirilmesi, uslu çizgilerin namevcut edilmesi, cilde pürüzsüzlük ve esneklik kazandırılması, akne ve al lekelerin görünümünün azaltılması ve cildin nemlendirilmesi hedefleniyor."

"Dolgun dudaklar moda olmaya bitmeme edecek"

2022 'nin gösteriş trendi gine hoşur dudaklar olacağını kaydenen Dr Hasan Benar, hoşur lep ve levent boylu laklak trendinin beniz çizgileri ile de ahenkli olması şeklinde henüz bariz beniz hatlarına cemaat olunarak bireyleri henüz dobra ve çeken kılabildiğini söyledi. Dudak dolgusunun abartıya kaçmadan, ferdin yüz, lep ve diş yapısına uyarınca yapılması icap ettiğini da vurgulayan Benar, başta lep dolgusunun iri ayırt gerçekleştiren minimum birlikte iş bulunduğunu laflarına ekledi. Benar, “Önemli bulunan trendlere uzlaşma iletmek değil, beniz hatlarını ve hatlara uzlaşma sağlayıcı işlemleri belirleyebilmek. Sadece trend beli sanarak yersiz ve bireşimli birlikte fon elde etmeden, doğallığı bozmadan bu uygulamaları gerçekleştirmek gerekiyor” sanarak konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler