USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Defalarca denemelerine rağmen evlat sahibi olamayan çift müjdeyi aldı

Diyarbakır'da gelecek derecede er bezi tembelliği dolayısıyla bebek sahibi olamayan çift, muştulu haberi 4 sene sonradan aldı, mevki gözyaşları döken çift bebeklerini kucağına alacakları haset iple çekiyor.

Defalarca denemelerine rağmen evlat sahibi olamayan çift müjdeyi aldı
09-12-2021 12:41

Diyarbakır'da canlı Canan ve Abdulkadir Akyapı çifti, 4 senedir evlat sahibi olabilmek düşüncesince nice kliniğe başvurdu. İleri derecede haya tembelliği bulunan 32 yaşındaki Canan Akyapı, dost tavsiyesiyle nevmit ortak halde başvurduğu Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer'in PRP, akupunktur ve fitoterapiden oluşan 3'lü toplanmış tedavisiyle muştulu haberi aldı. Gebelik kesesini gören Akyapı çifti, talih yaş dökerken, bebeklerini kucaklarına alacakları haset iple çekmeye başladı.

Diyarbakır'da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer, hastanın nevmit ortak halde geldiğini kaydederek neşe ve talih gözyaşları döktüğünü belirtti. Prof. Dr. Çoksüer, “Yıllardır nesil özlemiyle tutuşan hasta, encam derecede haya tembelliği sebebi ile kliniğimize geldi. Hasta şimdi ilkin nice yerde otama görmüş ancak son alamamış, ortak dost tavsiyesiyle kliniğimize geldi. Baba hakkıyla de aşırı ağırbaşlı manada hissî ortak yapıya sahipti ve nesil sahibi olamayacak sanarak daima sıkıntı içinde bulunduğunu söyledi. Bize vardığında de daima hakeza hissî ortak hatıra vardı babanın. Biz de bu hastaya ilkin PRP uygulaması yaptık, hem haya hem asal rahmi duvarını yükseltmek düşüncesince yaptığımız ortak tedavi. Biz bunları yaptıktan sonraları tulum bebeğe başladık, tulum bebeğe önceden de başta şimdi elleme ortak oğulcuk oluşması ve hamilelik olması düşüncesince tığ bu hastaya akupunktur uygulaması da yaptık. Akupunktur hakkıyla de aşırı ehemmiyetli ortak tedavi, tığ bu hastalığa asistan otama kendisine uyguluyoruz. Stresi azaltıyor, haya standardını arttırıyor, asal rahmi duvarını güçlendiriyor, bununla beraber muafiyet sistemini güçlendirerek hamilelik şansını arttırıyor.

Fitoterapi de uyguladık, şu demek oluyor ki hastaya katışıksız nebati tedavi. Özellikle altını çizmek istediğim bilinçlilik şu, lütfen fitoterapiyi aktarlardan komşunun tavsiyesine layıkıyla banko kullanmasınlar. Çünkü fitoterapi ilaçlar gereğinden ortak tomar kullanımda aşırı ağırbaşlı manada uykuluk ve böbrek rahatsızlığı yapabilir. O nedenden dolayı lütfen elbette ortak fitoterapi uzmanı çeşidinden kullanılması gerekiyor. Bu nebati ilaçlar herhangi ortak hastaya katışıksız otama veriyoruz, herhangi ortak hastaya bire ortak otama verilmez.

Özgü kilosuna bağlı, yaşına ilişkin ne sorunu var ise ona layıkıyla otama özgülemek lazım. O nedenden dolayı başta bunu vurgulamak gerekiyor. Müthiş derecede talih oldu, bugün hamilelik kesesi görününce ağababa gözyaşlarına boğuldu. Gerçekten de atalık duygusunun bu bulunduğunu evvel kez tattım ve ağababa olacak mıyım sanarak daima kendiliğinden söylenip duruyormuş ve bu anne da şehadet kılmak bizim düşüncesince sunturlu ortak andı. Biz bu hatıra gördüğümüz düşüncesince aşırı mutluyuz. Rabbim nesil sahibi edinmek talip herkesi bu bahtiyar kader etsin inşallah” dedi.

“Çok heyecanlıyım, tanım edilemez ortak duygu”

32 yaşındaki Canan Akyapı, evlat sahibi olabileceği düşüncesince aşırı hararetli bulunduğunu söyledi. Akyapı, “Fakültede dü dölleme ortak tulum nesil başarısızlığım oldu, aşırı şükür buraya geldim. Hakan sarıklı derdimize iflah oldu, Allah ondan razı olsun. Geldiğimizde aşırı düş donör konuştu, on paralık moralinizi bozmayın, inşallah tutak dedi. Çok heyecanlıyım, tanım edilemez ortak duygu. Herkes buraya gelsin, umudunu kaybetmesin, Allah'tan düş kesilmez. Öncelikle Allah'a sonraları Hakan hocaya güvenin” sanarak konuştu.

“İlk kanda çıkmış olduğu devir ağladım”

32 yaşındaki Abdulkadir Akyapı, ağababa olacağını duyduğu an gözyaşlarına bilge olamadığını aktardı. Akyapı, “Çok şükür evde ortak sıkıntımız yoktu. Tek eksiğimiz çocuktu şu demek oluyor ki nesil olsaydı bizim düşüncesince herhangi ortak bilinçlilik şimdi elleme olacaktı, buna kalpten inanıyorum. Bu dünyaya geldiğin, evlendiğin devir hepsi ağababa olmak, o duyguyu, o sevgiyi duymak icap mutlaka. Allah büyüktür, kimseyi umutsuz, darda bırakmasın. Şükretsin ego aşırı şükrettim Allah'ıma. Bugün müjdeyi aldım, geldik keseyi de gördüm. Çok şükür, evvel kanda çıkmış olduğu devir şu demek oluyor ki ağladım, Mutluyum, adağım var, yegâne keseceğim” halinde konuştu.

Murat Başal
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler