USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Defalarca denemelerine rağmen evlat sahibi olamayan çift müjdeyi aldı

Diyarbakır'da gelecek derecede haya tembelliği zımnında bebek sahibi olamayan çift, muştulu haberi 4 sene sonradan aldı, devlet gözyaşları döken çift bebeklerini kucağına alacakları haset iple çekiyor.

Defalarca denemelerine rağmen evlat sahibi olamayan çift müjdeyi aldı
09-12-2021 12:41

Diyarbakır'da canlı Canan ve Abdulkadir Akyapı çifti, 4 senedir evlat sahibi olabilmek düşüncesince nice kliniğe başvurdu. İleri derecede testis tembelliği bulunan 32 yaşındaki Canan Akyapı, dost tavsiyesiyle nevmit birlikte halde başvurduğu Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer'in PRP, akupunktur ve fitoterapiden oluşan 3'lü toplu tedavisiyle sevindirici haberi aldı. Gebelik kesesini gören Akyapı çifti, talih yaş dökerken, bebeklerini kucaklarına alacakları haset iple çekmeye başladı.

Diyarbakır'da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer, hastanın nevmit birlikte halde geldiğini kaydederek neşe ve talih gözyaşları döktüğünü belirtti. Prof. Dr. Çoksüer, “Yıllardır soy sop özlemiyle tutuşan hasta, doğacak derecede testis tembelliği sebebi ile kliniğimize geldi. Hasta elan ilkin nice yerde otama görmüş ancak akıbet alamamış, birlikte dost tavsiyesiyle kliniğimize geldi. Baba hakkıyla de baş döndürücü ağır manada romanesk birlikte yapıya sahipti ve soy sop sahibi olamayacak diyerek daim sıkıntı içinde bulunduğunu söyledi. Bize ulaştığında de daim hakeza romanesk birlikte hatırat vardı babanın. Biz de bu hastaya ilkin PRP uygulaması yaptık, hem testis hem anayasa rahmi duvarını pekiştirmek düşüncesince yaptığımız birlikte tedavi. Biz bunları yaptıktan sonradan tulum bebeğe başladık, tulum bebeğe önceden de başta elan elleme birlikte oğulcuk oluşması ve hamilelik olması düşüncesince kılıç bu hastaya akupunktur uygulaması da yaptık. Akupunktur hakkıyla de baş döndürücü ehemmiyetli birlikte tedavi, kılıç bu hastalığa asistan otama adına uyguluyoruz. Stresi azaltıyor, testis standardını arttırıyor, anayasa rahmi duvarını güçlendiriyor, bununla birlikte muafiyet sistemini güçlendirerek hamilelik şansını arttırıyor.

Fitoterapi de uyguladık, kısaca hastaya has nebati tedavi. Özellikle altını çizmek istediğim nesne şu, lütfen fitoterapiyi aktarlardan komşunun tavsiyesine layıkıyla banko kullanmasınlar. Çünkü fitoterapi ilaçlar gereğinden birlikte tomar kullanımda baş döndürücü ağır manada uykuluk ve böbrek rahatsızlığı yapabilir. O nedenden dolayı lütfen nite birlikte fitoterapi uzmanı kabilinden kullanılması gerekiyor. Bu nebati ilaçlar gelişigüzel hastaya has otama veriyoruz, gelişigüzel hastaya bire birlikte otama verilmez.

Özgü kilosuna bağlı, yaşına ilişkin ne sorunu var ise ona layıkıyla otama özgülemek lazım. O nedenden dolayı başta bunu vurgulamak gerekiyor. Müthiş derecede talih oldu, bugün hamilelik kesesi görününce ağababa gözyaşlarına boğuldu. Gerçekten de atalık duygusunun bu bulunduğunu geçmiş kat tattım ve ağababa olacak mıyım diyerek daim kendiliğinden söylenip duruyormuş ve bu anne da şehadet eylemek bizim düşüncesince sunturlu birlikte andı. Biz bu hatırat gördüğümüz düşüncesince baş döndürücü mutluyuz. Rabbim soy sop sahibi iktisap eylemek talip herkesi bu bahtiyar baht etsin inşallah” dedi.

“Çok heyecanlıyım, tanım edilemez birlikte duygu”

32 yaşındaki Canan Akyapı, evlat sahibi olabileceği düşüncesince baş döndürücü hararetli bulunduğunu söyledi. Akyapı, “Fakültede dü dölleme birlikte tulum soy sop başarısızlığım oldu, baş döndürücü şükür buraya geldim. Hakan sarıklı derdimize onma oldu, Allah ondan razı olsun. Geldiğimizde baş döndürücü imge donör konuştu, on paralık moralinizi bozmayın, inşallah tutaç dedi. Çok heyecanlıyım, tanım edilemez birlikte duygu. Herkes buraya gelsin, umudunu kaybetmesin, Allah'tan imge kesilmez. Öncelikle Allah'a sonradan Hakan hocaya güvenin” diyerek konuştu.

“İlk kanda çıkmış olduğu devir ağladım”

32 yaşındaki Abdulkadir Akyapı, ağababa olacağını duyduğu an gözyaşlarına bilgili olamadığını aktardı. Akyapı, “Çok şükür evde birlikte sıkıntımız yoktu. Tek eksiğimiz çocuktu kısaca soy sop olsaydı bizim düşüncesince gelişigüzel nesne elan elleme olacaktı, buna kalpten inanıyorum. Bu dünyaya geldiğin, evlendiğin devir hacısı hocası ağababa olmak, o duyguyu, o sevgiyi hissetmek lazım mutlaka. Allah büyüktür, kimseyi umutsuz, darda bırakmasın. Şükretsin ego baş döndürücü şükrettim Allah'ıma. Bugün müjdeyi aldım, geldik keseyi de gördüm. Çok şükür, geçmiş kanda çıkmış olduğu devir kısaca ağladım, Mutluyum, adağım var, biricik keseceğim” halinde konuştu.

Murat Başal
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler