USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Brezilyalı Alencar hayalindeki gülüşe İstadental’de kavuştu

Hayalindeki gülüşe buluşmak düşüncesince İsveç'ten Türkiye'ye mevrut Jessica Alencar, İstaDental'de geçirdiği kalburüstü ‘Hollywood Smile' (Gülüş Tasarımı) takma diş tedavisinin peşi sıra bundan sonra şimdi mutlu. Alencar, tedavisini hem şimdi makul ortak fiyata yaptı

Brezilyalı Alencar hayalindeki gülüşe İstadental’de kavuştu
21-11-2022 11:09

Brezilya kökenli bulunan hayalindeki Hollywood Smile (Gülüş tasarımı) takma diş tedavisini yaptırmak düşüncesince yaşamış bulunduğu İsveç'ten Türkiye'ye geldi. Hem estetik, aynı zamanda protetik diş tedavisini İstadental'de yaptıran, bundan böyle henüz bahtiyar gülen Jessica Alencar, meydana getirilen işin kalitesine ve görmüş bulunduğu hizmete fanatik kaldığını anlattı. Alencar, “Tedavimi hem yaşadığım ülkedeki fahiş fiyatlardan henüz makul birlikte fiyata yapmış oldum, aynı zamanda İstanbul üzere dünyanın en ehemmiyetli şişman metropolünü görüşme yazar seyran imkânı buldum” dedi.

ABD ve Almanya'da canlı hastalar esenlik tedavileri düşüncesince Türkiye'yi seçiyor
Ukrayna Rusya mücadelesi ve global krizin etkisiyle sıkkın birlikte süreçten güzeşte evren depar belgesi şeklini verim ve hizmetlerde henüz ehven ve tedarikin henüz bedava bulunduğu devletlerde buluyor. Bu vaziyette Türkiye, çabucak birlikte tomar sorunla boğuşan Avrupa'nın çekicilik merkezi biçimine geliyor.. Özellikle esenlik turizminin kılavuz güçlerinden bulunan ülkemiz, hem fiyat, hem görev aynı zamanda yakışıklı duyusal ve birinci sınıf verim kullanımında esenlik piyasasının başlangıcında geliyor. Sağlık gezim piyasasının kılavuz misafirleri Avrupa'dan geliyor. Özellikle Amerika ve Almanya'da canlı hastalar esenlik tedavileri düşüncesince Türkiye'yi seçiyor.

İstadental ülkemizin beniz seyelan esenlik kuruluşlardan
Sektörün öncülerinden ve hastalanmış potansiyeli değme güzeşte çağ küsurat sevinme ve görev kalitesiyle çekicilik merkezi biçimine mevrut İstadentalin diş yakışıklı duyusal ve protetik tedavilerinde hastalarına enikonu açık birlikte görev sunuyor. Bir saf otama döneminin arkası sıra Alencar ‘ın gülüşünü olması müstelzim seviyeye taşındı. İsveç'ten Türkiye'ye mevrut ve hem estetik, aynı zamanda protetik tedavisini yaptıran Brezilya kökenli Jessica Alencar, hem meydana getirilen işin kalitesi, hem görmüş bulunduğu görev aynı zamanda yakışıklı duyusal beklentisinin dört dörtlük karşılığını aldığını ve ağız ağıza otama proses akışını müdür İstadental'in hevesli davranış ve görev incelikleriyle büyülendiğini anlatım etti.

İstanbul'da hem henüz makul ve birinci sınıf tedavi, aynı zamanda elleme birlikte gezi
Yaşardığı süreci özetleyen Jessica Alencar ise, İstanbul'a yolculuğunun başladığım tayyare seyahatinden devir yolculuğuma derece dizgeli ait ve güçbeğenir birlikte biçimde bütün süreçlerden, yapılacak değme işlemlerden istediği seviyede bilgilendirme aldığını anlattı. Alencar, “Benim düşüncesince en ehemmiyetli madde sürecin ayrıntılarını, takma yahut tedavinin nite uygulanacağı ne materyalin benim düşüncesince henüz akla yatkın olabileceği ve tedavimin ne derece süreceği bilgisini almaktı. Bu bilgilenin baş döndürücü henüz fazlasını İstadental'de buldum. İsviçre'de kuaförlük yapıyorum elbette ki yakışıklı duyusal beklentim baş döndürücü yüksekti ve beklentim karşılandı. Tedavimi hem yaşadığım ülkedeki fahiş fiyatlardan henüz makul birlikte fiyata yapmış oldum, aynı zamanda İstanbul üzere dünyanın en ehemmiyetli şişman metropolünü görüşme yazar seyran imkânı buldum. İstadental ailesine bütün kalbimle teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Teknik personellerimiz Avrupa'daki meslektaşlarından henüz elleme işler çıkarıyor”
İstadental yöneticisi Emre Alkan “Avrupa'dan, başta Almanya'dan baş döndürücü birlikte tomar misafirleri bulunduğunu anlattı. Bu durumun üç nedeni bulunduğunu tamlayan Emre Alkan “Tabii ki en kılavuz nedeni fiyat. Özellikle sigorta şirketlerinin yakışıklı duyusal olayları karşılamaması ve bu çeşit protezlerin Avrupa'da baş döndürücü fiyatlı olması önde geliyor. İkinci nedeni de makbul materyallerin kalitesidir. Sektörde nice verim var, çeşitlilik baş döndürücü büyük. Bütün dikkatimizi en iyi, derinliğine ömürlü ve nesiç dostu malzemeleri en elleme koşullarda kullanmaya çalışıyoruz. Son adına da imal edilen protezler sıra işi değil ağız ağıza el işçiliğiyle üretiliyor. Bu konuda, doğrusu protezin estetiği ve gülüş dizaynı hususunda beceri personellerimiz Avrupa'daki meslektaşlarından henüz elleme işler çıkarıyorlar. Bu da bizim düşüncesince ayrı birlikte yarar sağlıyor. Gerek protezlerde, gerekse klinik malzemelerinde hijyenin önemi baş döndürücü büyük. Pandemi şahıslara hijyenin ne derece ehemmiyetli bulunduğunu henüz da elleme öğretti. Özellikle İstadental bu mevzuda baş döndürücü alıngan ve tetik davranıyor. Gelen misafirlerin kâffesi İstadental'e inanma odaklı geldiğinden onların zamanlarını geçirdikleri ve tedavilerini tamamladığı kliniğimizin baş döndürücü henüz temiz olması birlikte numara önceliğimiz oldu” diyerek anlattı.

“Hastamızın gülüşünü olması müstelzim seviyeye taşımayı başardık”
Protez tedavisinin uygulanmasıyla ait adına dişçi “Hastamızın 6 implanta gereksinimi vardı ve öbür dişlerinin görünümü ve morfolojisinin giderek bozulduğunu gözlemledik. Bir saf otama sürecinden geçerek hem zirkonyum kronlarla, hem yakışıklı duyusal gereç bulunan Lityum Disilikat ile gülüşünü olması müstelzim seviyeye taşımayı başardık” diyerek belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler