USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Bakan Koca hastane odasında ziyaret etmişti, o onları anlattılar

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Başakşehir Çam ve Sakura kent Hastanesi'nde katılmış olduğu derinti sonrası aracına gelmek üzereyken yanına mevrut Ramazan Şan'ı kırmayarak hasta oğlunu odasında ziyaret etmişti. Aile o anları anlatarak, “Şoförü kapıyı açmıştı, binecekti

Bakan Koca hastane odasında ziyaret etmişti, o onları anlattılar
09-02-2022 14:20

Beylikdüzü'nde canlı 2 bebek sahibi Halime ve Ramazan Şan çifti içe yöneliklik benzeşim semptomları bulunan 12 yaşındaki oğlanları Yusuf Efe düşüncesince senelerce hastanelere gitti. Yaklaşık 2 aydır yattıkları Başakşehir Çam ve Sakura kent Hastanesi'ne geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın geldiğini duyan aile, Bakan Koca ile müzakere yapmak düşüncesince önceki hamiş yazarak güvenliklere ulaştı arkası sıra kendisini kapıda bekledi. Bakan Koca'nın hastanede katılmış olduğu İstanbul il kıymetlendirme toplantısının arkası sıra aracına inzimam eylemek üzereyken yanına mevrut ağababa Ramazan Şan, durumlarını anlatarak oğlunu ziyaret etmesini dileyiş etmişti. Bakan Koca aileyi kırmayıp hastaneye art dönüp fasile ile kısaca gayrisıhhi ahit devir geçirmişti.

Bakan Koca aracına inzimam eylemek üzereyken art döndü, fasile memnuniyetini anlattı

Ramazan ve Halime Şan çifti ise hastane odasında o anları anlattı. Ziyaretin menfaatlerini aşırı bahtiyar ettiğini kail çift, Bakan Koca'nın bağış etmiş olduğu oyuncak ambulansı oğullarının elinden düşürmediğini anlatım etti. Öte taraftan Bakan Koca fasile ile fotoğrafını içtimai iletişim araçları hesabından paylaşarak, “İstanbul il kıymetlendirme toplantımızın ardından, bulunduğumuz Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde otama gören canan Yusuf Efe'yi ziyaret ettik. Sürekli ihtimam müstelzim hastalıkları var. Ailesi ile mutlu. Mutlu yaşa diyerek devletimiz de çocuğu düşüncesince gerekeni yapıyor” ifadelerine arazi verdi.

“Bakan bellek hediyesini elinden düşürmüyor”

Bakan Koca'nın aracına inzimam eylemek üzereyken oğullarını ziyaret eylemek düşüncesince art dönmesinin menfaatlerini aşırı bahtiyar ettiğini özetleyen ağababa Ramazan Şan, “Oğlumun hastalığını 10-11 yıldır belirleme etmiştik, ağrı, ateş hissi bulunmayan ki ayağındaki yaralarla da 2,5-3 yıldır uğraşıyoruz. Ellerini ısırmaktan 3 parmağının uzuvlarını kopardı, deformasyona uğramış evet bir tanesini kestiler. Sağlık Bakanımız geldi esen olsun, gördüler araştırma görevlisi oldular. Yaklaşık 55 gündür de buradayız. Tesadüfen gelişti, düzenlilik söylemiş eşim birlikte ahit beklemiş. Göremedi Bakan beyi, akabinde ego gittim, çıkışına emsal geldim. Aracına binerken Bakan erkeğe esenleme verdim. O da esen olsun cevap verdi, merhabalaştık. Burada oğlum mevcut dedim, hastanede yatıyoruz 55 gündür bizi birlikte ziyaret değer misiniz dedim. O da esen olsun kırmadı. Yusuf'u burada odasında ziyaret etti. Çocuğun bilgilerini aldı, ne yapılması gerekiyorsa onların yapılmasını şahsen doktorumuza söyledi. Şoförü kapıyı açmıştı, binecekti ego anca çağırınca esenleme verince döndü bana baktı geldi esen olsun. Gelince de sevindik, bizim engelimize hâlâ aşırı bariyer olmasınlar, bariyer bulunan birtakımı ihvan var. Bakanımızın Yusuf'umuza birlikte hediyesi oldu. Mutlu olduk bu çeşit ayrıntılar hakeza sesli, duysal şeylerle duygudaşlık kuruyorlar. Dün Bakanımızda Yusuf'un delik hizasına gelmiş olarak delik temasında bulunmuş oldu o da şuurlu birlikte hareket. Dünkü hediyemizi Yusuf aşırı sevdi, elinden düşürmüyor” dedi.

“Kırmayacağına hamle denli emindim”

Ziyaret karşısında aşırı bahtiyar bulunduğunu özetleyen 38 yaşındaki ana Halime Şan, Beklemiyordum lakin arabamı otopark ettim hasbelkader hastaneye çıkakken düzenlilik keyif bakanı doğacak dedi. Görmem beklenir mü dedim, ‘korumalar evet lakin sen burada bekle görürsen görürsün' dedi. Ben birlikte ahit bekledim betik yazıp düzenlilik arkadaşa verdim. Sonra başarmış mektup, çıkışta eşim alçak indi bekledi, esen olsun bizi kırmayıp Bakanımız buraya derece geldi, aşırı bahtiyar olduk. O derece romanesk birlikte andı ki odaya girmesi, Yusuf demesi, anlatılmayacak aşırı değişik birlikte şeydi. Kalben aşırı teşekkürname ederim. Yusuf'un umumi vaziyetini öğrendi.
Yaklaşık 20 dakika odamızda bekledi, Yusuf'un ağız ağıza rastgele şeyini öğrendi. ‘Elimizden ne geliyorsa yanınızdayız buradaki hekimlerde sizinle beraber' dedi, aşırı ilgiliydi. 55 gündür buradayım aşırı romanesk anlamış olur yaşadık, gayz nöbetleri geçiriyoruz bambaşkaydı, hakkıyla ayağına taş değmesin. Engelli birlikte anneyi, aileyi ziyaret etmeleri yaşanılması lazım. Kırmayacağına hamle denli emindim, istikbaline hem hususi birlikte bebek olduğu için çevre aşırı umutluydum. Yürümede bozukluğu var, elinde ayağında acıya duyarsız, ellerini yakıyor sıcakta soğukta tek bilinçlilik hissetmiyor. Yaklaşık yüzdelik 90 birlikte engeli var, Oğlumun yanına hem eğilip ışık çekildi, hem dizine eğilip gözlerini içerisine bakması o derece kalbi duygularlaydı ki” ifadelerini kullandı.

“Otizm benzeşim semptomları bulunan fakat kesme teşhisi içe yöneliklik sıfır birlikte hastamız”

Yusuf Efe'nin ortopedik birlikte cerrahi müdahale geçirdiğini ve takiplerinin şuan düşüncesince sürdüğünü anlatım fail Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Gözde Kurşun Ağlamış, “2 haftalık değişik antibiyotik otama süreci var. Bunun sonra da ortopedi çeşidinden baştan birlikte cerrahi müdahale edilecek. Sonrasında şayet rastgele bilinçlilik amacında giderse taburculuğunu planlayacağız. Hastamız esasen içe yöneliklik benzeşim semptomları bulunan fakat kesme teşhisi içe yöneliklik sıfır birlikte hastamız. Bunun kalıtım bilimi hastalığın birlikte parçası bulunduğunu düşünüyoruz ve bununla ait istikbal araştırmalarımız bitmeme ediyor. Bakan Bey'in ziyareti fasile içre emniyetsiz birlikte maneviyat deposu oldu. Hediyeleri de hastamızı aşırı bahtiyar etti, Fahrettin Koca Bey'in de ziyareti aileye aşırı iri birlikte maneviyat deposu oldu" dedi.

Hasibe Karadağ - Emre Baba
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler