USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Anadolu toprağından dünya pazarına uzanan yolculuğa ünlü oyuncu hayran kaldı

Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun, anadan görme ve tamamlayan tababet dalında Türkiye'deki bir tane tayyareci Üniversitesi bulunan Düzce Üniversitesini görüşme etti. Fabrika kabil etkin üniversitenin hem ürünlerine aynı zamanda istihsal tesisine hayran artan ünlü oyuncu Açelya Akkoyun ?

Anadolu toprağından dünya pazarına uzanan yolculuğa ünlü oyuncu hayran kaldı
04-12-2021 17:49

Türkiye'de evvel el müşterek üniversitenin kişi yerine tescil ettirdiği mahsulat ortada nebati ekstraktlar, çaylar, yağlar, sirkeler ve pekmezler bulunuyor. Düzce Üniversitesi, yer analizinden çiftçilerin kontrolüne derece şahsen ilgilenilmiş olduğu bu ürünleri, kâffesi dünyaya satmaya başladı. Düzce Üniversitesi, ‘Ultra Natura' ve ‘Herbynia' markası ile tescil ettirdiği ürünlerini kâffesi dünyaya ulaştırmaya başladı.

Akkoyun ürünleri biricik hiç denedi

Düzce Üniversitesi'ne mevrut ünlü anonsör oyuncu Açelya Akkoyun ürünleri biricik hiç inceledi. Üniversitenin müşterek markasının olması ve dünyaya tanıtılmasının baş döndürücü ehemmiyetli bulunduğunu kail Açelya Akkoyun, "Düzce Üniversitesi'nin ürünlerini hepsini denemedim fakat denediğim kadarıyla söyleyebilirim hepsini baş döndürücü beğendim. Bir yol bu girişimin ülkem yerine müşterek yurtsever şekilde değer duyduğumu hissediyorum. Baktığınızda müşterek üniversitenin markasının olması baş döndürücü ehemmiyetli müşterek girişim. Çünkü üniversiteler esasen dünyaya oluşturulan penceredir. İlim, bilgi ve ayrımsız sürede da üretim. Ama istihsal safhası katı anlatılmaz. Hep ondan yakınma ederiz. Üniversiteler hâlâ kılgı olsa diye. Bir üniversitenin bununla uğraşıyor olması kişi markasını büyütüyor olması bu manada baş döndürücü kıymetli. Kullandığım kadarıyla da ürünlerini baş döndürücü beğendim. Ufak detaylarla doğallığını bozmadan öbür markalardan farklılaşmışlar. Mesela karadutta baş döndürücü geniş müşterek sodyum klorür payı vardı. Ben az buçuk yemekle ilgilendiğim düşüncesince onu aldım ve beni baş döndürücü etkiledi. Ben bunu tuzlularda da hoş koku şekilde kullanabilirim üstelik dedim. Çok geniş sodyum klorür payı olması baş döndürücü hoşuma gitti. Birçok ürününü baş döndürücü giranbaha buldum. Çok beğendim” ifadelerinde bulundu.

Herbynia karadutu ve pekmezi ile pankek

Akkoyun, Düzce Üniversitesi ürünü ile meydana getirdiği pankek tarifini paylaştı. Akkoyun, “Pankekte şaşırtı müşterek nesne var. Mesela ego dü yumurtanın akını doğrudan köpürtüyorum. İçine dü kemirmek kaşığı yulaf koyuyorum. Ya küçültülmüş ve ya şişman ayırt etmiyor. Onu da çeviriyorum. Üniversitenin ürünleri bulunan az karadut ve ya harnup pekmezi var. İki kaşık ondan koyabilirsiniz. Karıştırıyorsunuz. O az buçuk tatta veriyor. Tarçın muhip tarçın zencefilde ekleyebilir. İçine dilerseniz az buçuk karadut, esmer üzüm ve ya ceviz, fındık ayırt etmiyor. Evinizde ne kaldıysa. Tereyağında pistonlu önlü pişiriyorsunuz. Sonra ilişkin az buçuk pekmez, bal, tarçınla servis ettiğinizde hem baş döndürücü metin hem de bildiğimiz tatlılardan hâlâ değişik tada devrolmak akıl için, his düşüncesince toy müşterek şeye uyarlanmış olma kabiliyeti düşüncesince baş döndürücü giranbaha oluyor. Bu tariflerde Düzce Üniversitesi'nin ürünlerini kullanabilirler” diyerek konuştu.

Çocuklar bu tada bayılacak

Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun itici havalar düşüncesince ise nebati çay yapmanın püf noktalarını anlatarak “Soğuk havalarda itici algınlığını hissedersiniz ya. Ben doğrudan eve gelirim evde bitkilerim vardır. Evimde zencefil, havlıcan köklerim var. Bunları kaynatırım fakat örneğin hatmim vardır. Onu da demlerim. Bu demlediğim çayları ayrıntılar tatsız bulabiliyor. Biz içerisine ezgi olsun diyerek bal koyuyoruz, fakat bal baş döndürücü sıcakla dobra değil. Ilıtıp ayırmak gerekiyor. O nedenden doğrudan gene Düzce Üniversitesi markası bulunan Atom Çayını koyuyorum. Çok içimli oluyor. Kimsede anlamıyor. Hatta beğenenlere de elimin sırrı diyorum” halinde konuştu.

“Doğadan kopmamak lazım”

Açelya Akkoyun akıbet şekilde ise doğadan kopmamak icap ettiğini belirterek, “İnsan doğadan ne derece uzaklaşırsa o derece doğaya hâllenmek düşüncesince çabalıyor. Yaşamı bitirmektir doğadan kopmak. Bence doğadan kopmadan o dirim süresini az buçuk hâlâ sinirlendirmek lazım. O sebeple Düzce Üniversitesinin ürünlerine değinme geçirmek bence doğada kalmamıza asistan oluyor” dedi.

Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun toy ürünleri de biricik hiç denedi.

Selçuk Akyol-Enes Bektaş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler