USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

'Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu' yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda savaş fail sporcular ve antrenörler düşüncesince "Yıldızların Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu" düzenledi.

'Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu' yapıldı
18-01-2022 23:13

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda savaş fail sporcular ve antrenörler için, "Yıldızların Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu" düzenledi. Bir otelde meydana gelen organizasyona, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Suzuki Kazuhiro, 2020 Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na munzam bulunan sporcular ile antrenörleri ve spor ile söyleme camiasından nice insanoğlu katılma gösterdi. Tebrik resepsiyonunda açıklamalarda mevcut Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, alım çalım duydukları müşterek akşamda olduklarını belirterek, "Tüm dünyayı tesiri dibine meydan ve elleme haberlere baş döndürücü ihtiyacımızın bulunduğu müşterek çağda bizleri Tokyo 2020'de kalburüstü müşterek halde asimilasyon fail sporcularımızı onurlandıralım istedik. Güçlü müşterek zamanı yazdılar. Çok altın antrenörlerimiz, sportmen arkadaşlarım, zikıymet ailelerimiz bu geceleyin vesilesiyle sizleri müşterek el hâlâ candan ölçümlemek istiyorum” biçiminde konuştu.

"Sizler sahaya çıktığınızda herkesin yüreği sizlerle çarptı”

Olimpiyatlar öncesinde sporcularla müşterek araya gelmiş şekilde onların düşlerini dinlediğini ve demin o hayallerin gerçeğe dönüştüğünü gördüğünü kail Bakan Kasapoğlu, "O günlerdeki hayallerinizi birer birer gerçekleştirdiğiniz düşüncesince sizlerle alım çalım duyduğumuzu anlatım geçirmek istiyorum. İnancınıza, özverinize, azminize ve başarınıza iyice tanık olmaktan iri bereket duyduğumu anlatım geçirmek istiyorum. Sizler sahaya çıktığınızda herkesin yüreği sizlerle çarptı. Milyonlarca insanımız sizlerle nefesini tuttu ve 10 binlerce kilometre öteden erke ve dualarıyla gücünüze kuvvet kattılar. Olimpiyat oyunlarında 13 madalyayla en baş döndürücü madalya aldığımız olimpiyatları yaşadık. Paralimpik oyunlarda 15 madalya biriktirerek eski rekorumuzu kırarak gene müşterek ilki yaptık. Tüm mücadelelerde sonuna denli çelimli müşterek fair play ruhunu da gördük. Toplamda 195 yürek, 195 muvaffakiyet hikayesi ay-yıldızı kalplerinin üstünde haiz 195 tertemiz canlı vardı. Elde edilen bu başarılar hiçbiri kolay, çabucak olmadı. Bunu çoğumuz baş döndürücü elleme biliyoruz. Umudumuzu çelimli tuttuk hedeflerimizi büyüttük ve hamdolsun emeklerimiz boşa gitmedi” ifadelerini kullandı.

"Ülkemizin sporda asimilasyon edilme sektörü baş döndürücü genişledi"

Türkiye'nin sporda asimilasyon edilme sahasının olimpiyatlardan sonradan baş döndürücü genişlediğinin altını çizerek, "Yaşıtlarınız gereksiz zamanlarını değişik aktivitelerle geçirirken sizler hayallerinizin ardında arak döktünüz. Sizler aldığınız madalyalarınızla çabucak ülkenizi gururlandırmadınız baş döndürücü fakat baş döndürücü hâlâ iri idealler düşüncesince milyonlarca gencimiz düşüncesince bu ülkenin en iri gücü çoluk çocuk düşüncesince iri müşterek esin deposu oldunuz. Her birinizi birer gösteriş modelsiniz. Arkanızdan mevrut altın sporcular düşüncesince yolu peşine denli açtınız. Ülkemizin sporda asimilasyon edilme sektörü baş döndürücü genişledi. Tokyo 2020'nin en iri kazananının bu bulunduğunu düşünüyorum. Tüm branşlara dikkat koskoca boyutlara ulaştı. Farklı branşlara dikkat olağandan arttı. Genç arkadaşlarla müşterek araya geldiğimizde konuşuyoruz. Bundan müşterek müddet geçmiş başta eş sporcular topçu edinmek isterdi fakat çağ bu resim değişik hallere geldi. Farklı branşlar söylüyorlar. Ülkemizin başta akıbet 19 yılda sayın Cumhurbaşkanımızın sporcuya bedel verici vizyonuyla tesisleşmeden insanoğlu kaynağına ve gençlere yatırımın geldiği adım çoğumuz düşüncesince iri memnuniyet” değerlendirmesini yaptı.

Bakan Kasapoğlu, başarıda çıtayı hâlâ da yukarılara taşıyacaklarına inandığını vurgulayarak, şu ifadelere toprak verdi:
"Bu muvaffakiyet çıtasını inşallah bu salonda gönlü Türk sporu düşüncesince atan bütün katılımcılarla hâlâ değişik hâlâ üst noktalara taşıyacağız, buna inanıyoruz. Her biriniz yakından bütün çoluk çocuk kabilinden candan izleme edilen arkadaşlarımızsınız. Her birinizle övünç ederiz arkadaşlar. Olimpiyatlara gittiğimizde o atmosferi soluduğumuzda sporun birleştirici tarafını etraflıca hissederiz. Olimpiyat ruhunu sporun birleştiriciliğinde ayrı müşterek noktayı vardır."

“Sporu birleştiren rehabilite fail tesirini camianın tamamına berhayat ballanmak düşüncesince geceli gündüzlü çalışıyoruz”

Kasapoğlu, bütün sporcuları müşterek spor elçisi şekilde gördüğünü belirterek, "Her müşterek sporcumuz sportif bölgede bulunduğu denli yaşamın başka sahalarında da centilmenlikleriyle, karakterleriyle ve duruşlarıyla milletimizi en elleme halde asimilasyon ediyor. Daha iri alım çalım ve başarıları bize yaşatacağınızdan şüphemiz yok. Bu denli değişik alanda, değişik branşla elde edilmiş branşlar katiyen DOĞRU değil. Sporda bugünden yarına meal kabul geçirmek belkili değil. Doğru, realist ve sansasyonel müşterek stratejiyle bilimin ışığında sporu 20 yılda hamdolsun bu noktalara daima beraberce getirdik. 20 senedir müşterek sergi üzere din dokunmak işlenen çalışmaların meyvelerini çağ topluyoruz. Sporu birleştiren rehabilite fail tesirini camianın tamamına berhayat ballanmak düşüncesince geceli gündüzlü çalışıyoruz. Tüm misyonumuz sporu halkımızın günce hayatının müşterek parçası durumuna getirmek. Ülkemizin herhangi müşterek noktasını birbirinden çağdaş tesislerimizle donatıyoruz. 7'den 70'e toplumumuzun kâffesi spor yapmayı önemsiyor. Erişilebilirliği kolaylaştırmak düşüncesince iri himmet sarfiyat ediyoruz. Bizler, spora erişimi güçlendirdikçe doğudan batıya, kuzeyden güneye 81 ildeki tesisleri çoğalttıkça ülkemizin gençleri çelimli müşterek halde bu süreçleri gerçekleştirecek ve tarz böylece hâlâ iri başarıları yakalayacaklar. Ülkemizin lisanslı sportmen sayısı çağ 10 bin. Ülkemiz bundan böyle spor dünyasının en iri organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor. Ülkemizin herhangi müşterek birim numara köşesinde gençlerimiz sportmen ablalarını abilerini izlesin esin alsınlar kılıç de onlar düşüncesince bütün özverimizle çalışalım istiyoruz” sanarak konuştu.

“Hiçbir halde özveriden ve fedakarlıktan arka durmayacağız”

Türkiye'nin tesislerinin inci tanesi üzere parladığını anlatım fail Bakan Kasapoğlu, laflarını şöyleki tamamladı:
"Spordaki hisse senedi ve inkılap sürecine şehadet etmekten cümbüş duyuyoruz. Bizler bütün gereksinimlerinde ne gerekiyorsa o rolü ödeme geçirmek düşüncesince arkalamak düşüncesince icap sporcularımızın icap bütün gençlerimizin bugüne denli bulunduğu üzere bundan sonrada yanı başlarında olacağız. Hiçbir halde özveriden ve fedakarlıktan arka durmayacağız. Yeni müsabakalar bizleri bekliyor. Sizler bu gençlerin eş bulunduğu potansiyeli en elleme halde ortaya koyacaksınız. Dünyanın gözünü Türkiye'ye çevireceksiniz. Biz kuzey çocuklarımızla yüzyıllar boyu alım çalım duymaya bitmeme edeceğiz, kılıç buna inanıyoruz. Gerek 2024 icap daha sonra siz kıymetli ziyaretçilerimizin peşinizden bu yola yakışır olacak çoluk çocuk evren sporunun sağlam evlatları bulunduğunu dünyaya tanıtlama edecekler. Dünyanın birlikteliğe, merhamete ve vicdana en baş döndürücü gerekseme bulunduğu çağda bizim evlatlarımızın pırıldayan gözleri herhangi müşterek zamanki üzere adamlık düşüncesince umut, aydın ve beklenti olacak. Biz de talih şekilde bütün imkanlarımızla elimizden geleni bu yolculukta herhangi müşterek bölgede yanlarında şekilde ortaya koyacağız. Geçtiğimiz hafta müşterek sporcumuzu gidiş geliş kazasında kaybettik. Bu vesileyle Ahmet Çalık'ı dualarla yad ediyorum. Tüm milletimize dayanak ve başsağlığı diliyorum."

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Suzuki Kazuhiro ise Türkçe müşterek mülakat yaparak, "Beni resepsiyona çağırma ettiğiniz düşüncesince baş döndürücü teşekkürname ederim. Türkiye ekibi Tokyo'da üstün dereceli sayıda madalya kazandı. Bu başarıyı dostça kutlarım. Sayın Bakan Kasapoğlu, olimpik ve paralimpik oyunları süresince Tokyo'da Türkiye takımına dayanak noktası verdi. Bu muvaffakiyet benim düşüncesince de değerliydi. Paris'te başarılar" dedi.

Resepsiyonda Bakan Kasapoğlu, olimpik sporcuların imzaladığı ulusal formayı Mustafa Dağıstanlı hesabına TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan'a arz etti.

Düzenlenen kabul resmi Manga musiki grubunun verdiği konserle noktalandı.

Bora Akyol

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler