USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yeni Malatyaspor-Kayserispor maçı sonrası hakem sahadan çıkamadı

Süper Lig'de oynanan Yeni Malayaspor-Kayserispor maçının peşi sıra sahaya giren Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, maçın hakemi Hüseyin Göçek'e atılmak isteyince taraflar çabucak karıştı. Polis ekiplerinin zorlukla sakinleştirdiği vakada hakemler kısaca 20 zaman sonr

Yeni Malatyaspor-Kayserispor maçı sonrası hakem sahadan çıkamadı
23-12-2021 20:59

Süper Lig'in 18. haftasında Yeni Malatyaspor, alanında mihman etmiş olduğu Kayserispor ile son çağ yediği gol ile 2-2 berabere kaldı. Hakem Hüseyin Göçek'in final düdüğü ile baş başa sahaya giren Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek hakemlere atılım girişiminde bulundu. Güvenlik güçlerinin araya girmesi ile hakemlere yaklaşamayan Başkan Gevrek'i takımlar zorlukla saha dışına çıkarabildi. Çılgına dönen Gevrek'in levent boylu müddet sahadan çıkmaması kararı hakemler de 20 çağ uzunluğunda tutu kaldı. Çevik güç ekipleri hakem üçlüsünü dulda dibine alırken, taraftarlar da ‘Adil Gevrek istifa' çarpıcı sözleri attı.

Çok sayıda manşet kadrosunun sahada tılsım alması ile enerjik güç kalkanları altında sahadan çıkarılan hakemlere, bu tam da taraftarlar pet şişe atarak reaksiyon gösterdi.

Erdal Akbuğa - Numan Güder

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler