USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Volkan Demirel: “9 kişi nasıl defans yapılır gösterdik“

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, 9 kişi kaldıklarının peşi sıra soyunma odasında değişimleri belirleyip, ağız ağıza inançtan çıkan müşterek organizasyonla defans yaptıklarını belirterek, "9 kişi nasıl defans yapılır gösterdik" dedi.

Volkan Demirel: “9 kişi nasıl defans yapılır gösterdik“
23-12-2021 00:23

Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın arkası sıra matbuat toplantısında mütekellim Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, maçla ilişik yanında tomar yanında fikri olmadığını tabir ederek, “Böyle olmasını istemezdim. 9 kişi bu denli mücadele, istediğim oyunu oynatamadım fakat elbette ki şurası göstermiş olduk. Bir ekip nasıl olunur, 9 kişiyle nasıl defans yapılır, Türkiye'nin en şişman takımına erinç gerçekleştirmek nasıl mümkün göstermiş olduk. Takım arkadaşlarımı kutlama kartı ettim. Açıkçası derin yanında gündü benim için. Hem 1 haftalık uran direktörlük, önceki hafta galibiyet, ikinci hafta Fenerbahçe ile oynuyorsunuz. Karışık duygular, sonraları 9 kişi kalıyorsunuz. Takıma kendinizi anlatabilmişsiniz. Bütün düşündüklerimizi ekip arkadaşlarımız yaptı. Ama istemediğimiz yanında pozisyonda al eke yememiz. Caner'in atılmasını anlayamadım. Caner bana yanında obje demediğini söyledi. Sadece ne hazırlamaya çalıştığını sormuş. Bende devir ortada sordum, yargıcı yanıt vermedi. Hakemler kendisince yanında obje söylemeyeceğim. 8-7 kişilerde bıraksalar on paralık ehemmiyetli değil. Türkiye'ye bence savunmalı açıdan dobra yanında obje izlettik. İçinde olduğum takıma anlatabildiğim düşüncesince tedariksiz yakalandığımız yanında vaziyetten 9 kişi nasıl defans yapılır gösterdik. Takım arkadaşlarımı kutlama kartı ediyorum“ biçiminde konuştu.

“Teknik yönetmenlik bakışına farklılık getireceğim“

6 gündür 10 zaman uyuduğunu tabir fail Demirel, “Çok derin yanında sürecin içerisine girdim. Uyumamam şu yüzden. Bu rahatsızlık kafama takılan yanında şeyden değil, baş döndürücü istediğimden ötürü uyuyamadım. Bu işi akıllıcasına yapacağım. Ne gördüysem bunların iyisini yapıp, kötüsünü yapmayacağım niteleyerek lakırtı verdim. Yatarken kalkarken aklıma yanında obje geliyor. Hatalarım yanlışlarım olacak fakat kendimi elleme tabir edebildiğimi düşünüyorum oyunculara. Onları sıkmamaya çalışıyorum. Görüntü namına ne Göztepe ne Fenerbahçe ile ilgili yanında obje göstermedim. O nedenden dolayı hakkıyla uran yönetmenlik bakışına farklılık getireceğim, kendime fariza edindim bunu. Futbolcuyla yanında birlikteliği olan, onu dinleyen anlayan, ona mucibince cereyan etmeye etkin yanında uran eş olmaya çalışıyorum. Başarırım başaramam onu göreceğiz. Burada yaşadığım sınama önceki maçındaki yengi önemli. Takımdaki olanlar hakkıyla baş döndürücü iyi. Bu takımla bu arada önceki rüçhan erek Avrupa Ligi'ne katılabilmek, ondan ahir hedeflerimiz de bu ekip şimdi fevk sıralarda olması gerekiyor. Sözümde ara vermek düşüncesince elimden geleni yapacağım. Futbolcuya 3-5-2 denli takılıp çabucak rakibe çözümleme yaparak bambaşka yanında obje yapacağız. Her maçın senaristliği bizde farklı“ niteleyerek konuştu.

“İnançtan çıkan yanında kombinezon oldu“

Ekibiyle beraberce çalıştığını kail Volkan Demirel, “Belirli şeylerde gösteriyoruz, bizim ne yapacağımızı gösteriyoruz. İzlediklerimizi konuşarak tabir etmeye çalışıyoruz. O nedenden dolayı ego az buçuk şimdi çapraz diyalog ve ilişkiyle alakalıyım. Savunmayı 9 kişiyle yaparken bunu konuşmadık, tığ bunun taktiği analizi yapmadık. İlk nısıf girdik içeri, değişikliği yaptık. 4+1 katışıksız sol yapmış olup değişimleri yapmış olup atağa çıkacağız dedik. Tamamen inançtan çıkan yanında kombinezon oldu. Diyaloglar, ilişkiler, istemek, erkincilik baş döndürücü önemli. Ben bunu anlatabildiğimi düşünüyorum. Oyunun yüzdelik 70'i az buçuk rıza ve çapraz ilişki“ ifadelerini kullandı.

“Beni Volkan Demirel karşılayıcı arazi Fenerbahçe“

Fenerbahçe'ye erinç olmanın ağır yanında ihtisas bulunduğunu kail Demirel, “Beni Volkan Demirel karşılayıcı arazi Fenerbahçe'dir. Bazı hedeflerimin bulunduğunu söyledim, öz kanatlarımla pervaz etmek istediğimi söyledim. Bu hedeflerime inşallah ulaşacağım. Doğru arazi akıllıcasına zamandayım. Çok mutluyum. Çok dobra yanında reis bey baş döndürücü dobra yanında kulüple beraberim. Güzel baş yaptık. Bugün de yöneltmek isterdik, kazanamadık. Futbolun içerisinden gelen, sonuç çağda DOĞRU sürede futbolu bırakmış nasip maruz oyuncular bence başarıya ulaşacak. Yakın vakitteki ortamı içerisinden geldiği denli bildiklerimi aktaracağım. İyi şeyleri hazırlamaya çalışacağım elimden geldiği kadar“ niteleyerek laflarını noktaladı.

Ozan Buğra Koşar - Bora Akyol

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler