USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Vodafone 4.5G performansına bağımsız danışmanlık şirketinden onay

Vodafone'un 4.5G performansı, Accenture'a bağlı, Alman bağımsız danışmanlık ve mühendislik şirketi umlaut çeşidinden Kasım ve Aralık 2021'de meydana getirilen testlerle onaylandı.

Vodafone 4.5G performansına bağımsız danışmanlık şirketinden onay
19-03-2022 12:43
Vodafone, taşınabilir altyapısını acemi soy sop teknolojilerle geliştirerek kullanıcılarına sayısal birikim sunmaya bitmeme ediyor. Şirket, Accenture'a bağlı, Alman bağımsız danışmanlık ve mühendislik şirketi umlaut'un, Kasım ve Aralık 2021'de Türkiye'de 7 bin 700 kilometre sefer kıvrım ederek meydana getirdiği 4.5G bağlanak deneyimi testlerinde ehemmiyetli ortak performans gösterdi.

Yapılan açıklamaya göre, Umlaut'un muhtelif uygulamalardan sene süresince topladığı, diyar çapında çok ortaklı örneklem içeren taşınabilir birikim verileri doğrultusunda, Vodafone 4.5G'nin degaje tazammun endüstrisi ile 4.5G performansı ve taşınabilir oyunlarda en ceninisakıt ping garantisi sunmuş olduğu onaylandı.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Thibaud Rerolle, "Şirket olarak, kullanıcılarımıza nitelikli bağlanak deneyimini akıcı ortak biçimde sunabilmek düşüncesince teknolojiyi çalışan yerine kullanıyoruz. Alman bağımsız danışmanlık ve mühendislik şirketi umlaut'un 2022 raporunda arazi verdiği imtihan neticeleri da bizi destekliyor. Rapora layıkıyla yüksek kaliteye eş 4.5G altyapımızla degaje tazammun endüstrisi ve akıcı bağlanak sunuyoruz.

Bu sayede, sürülen rotada kompetitif ortak performans sunarken, tamamı Türkiye'den birleşen çok ortaklı veriler bazında ise sunduğumuz 4.5G deneyiminin birlikte taşınabilir oyunlarda da en ceninisakıt ping garantisi sağlayabiliyoruz. Müşterilerimizin ihtiyacına en güzel biçimde yanıt verebilmek düşüncesince çalışmaya bitmeme edeceğiz" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler