USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Vincenzo Montella: 'Maalesef üzgün şekilde ayrılıyoruz'

Başakşehir deplasmanında 2-1 yenmiş bulunan Adana Demirspor'da Teknik Direktör Vincenzo Montella maçın arkası sıra konuştu. Takımının dobra savaş ettiğini kail Montella, buna rağmen neticeden ötürü üzgün olduklarını söyledi.

Vincenzo Montella: 'Maalesef üzgün şekilde ayrılıyoruz'
01-11-2021 23:02

Süper Lig'in 11. haftasında Başakşehir deplasmanından 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Adana Demirspor'da Teknik Direktör Vincenzo Montella, karşılaşmanın peşi sıra planlı matbuat toplantısında konuştu.

Karşılaşmayı değerlendirerek laflarına süregelen Montella, “Beklediğimiz müşterek karşılaşma oldu. Hazırlandığımız kabilinden geçti. Rakibe düzlük vermeden bitmeme ettirdik. Tam skoru almışken bu meyve ortaya çıktı. Üzgünüz. Çocukları kutlama kartı eylemek istiyorum, sonuna derece uğraş ettiler. Maalesef üzgün şekilde buradan ayrılıyoruz” ifadelerini kullandı. Montella, Balotelli'nin kadroda olmamasıyla ilişik kendisine ise “Herhangi müşterek problemi yoktu. Teknik müşterek değişmeyen ha Balotelli” dedi.

Maçta dümdüz hataların oyunu değiştirdiğini de kail Montella, “Aslına bakarak maçın kısmını değiştirdi bu hatalar. Bu kabilinden uran yanlışlar olabiliyor. Basit müşterek küf kabilinden görünse de kararı biçimsiz oldu. Ama futbolda mevcut bunlar. Takılmayıp önümüze bakmamız gerekiyor” diyerek konuştu. Montella akıbet kendisine Yunus Akgün için sorulan suali “Gelişime açıkça müşterek futbolcu. Şu anda geliştirmesi müstelzim 2 ayrıntı var. Bitiricilik ve devamlılığını çoğaltması gerekiyor. Yeteneği var” halinde cevapladı.

Bozhan Memiş
 

İLGİLİ HABER
Başakşehir yengi serisini 3 pik çıkardı Başakşehir yengi serisini 3 pik çıkardı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler