USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ümit Şengül: 'Canımız yanıyor'

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, Konyaspor karşısında galip gelemedikleri düşüncesince kalbi kırık olduklarını belirterek, Kasımpaşa'yı adalet etmiş olduğu yere getireceklerini söyledi.

Ümit Şengül: 'Canımız yanıyor'
19-02-2022 08:06

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor ile 4-4 berabere kaldıkları maçın peşi sıra matbuat toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maç önceleri Konyaspor'u baş döndürücü dobra çözümleme ettiklerini dile getiren Ümit Şengül, “Konyaspor'un zaaflarını, dobra yönlerini, ölçtük, tarttık ve elbette ortak stratejiyle oynayacağımızı planladık, anca çıktık maça. Maça baş döndürücü dobra başladık. Golü er bulduk ancak golün haricinde da 3 pare yüzdelik 100 konumu harcadık. Belki maçı evveli 10-15 dakikada koparabilecek iken yaptığımız bir, dü dümdüz sorumluluk zımnında geriye düştük. Çabuk toparlandık. Devreye girince oyuncularımızla istişarelerde bulunduk. Çok dobra ortak arka devir yaptık. Öne geçtik, pozisyonlar bulduk ancak maatteessüf değerlendiremedik. 7 bugün uzatmanın hakkında yargıcı 1,5 bugün da arttırma etti ve bu golü yedik. Belki bu maçı alsak, kılıç sukut hattıyla ilişkimizi koparacak iken maatteessüf Ümit hocamın meydana getirdiği yahut yan hakemin meydana getirdiği pozisyondan eski hata, gole giderken oyuncumuz ofsaytla doğranan ortak gol konumu var. Pozisyonun ofsaytla alakası yok. O ferde döndü, ceza atışı beli ve gol oldu. Pozisyonun ofsaytla alakası yoktu ancak maatteessüf ofsayt diyerek kesildi pozisyonumuz. Canımız yanıyor. Böyle ortak maçı yakaladık. Bu maçı alamadan değerlendirmek bizi üzüyor elbette ki. Ama kılıç faziletkâr seyir oynamaya, dilek ve iştahlı oynamaya bitmeme edeceğiz. Rakip ki olursa olsun, nerede oynarsak oynayalım canla başla uğraş yazar Kasımpaşa'yı doğruluk etmiş olduğu yere getireceğiz inşallah. Oyuncularımızda ortaya koydukları performansla bunu doğruluk ediyorlar. Kendilerini kutlama ediyorum” ifadelerini kullandı.

Enver Furkan Çelebioğlu - İbrahim Yetkin
-

İLGİLİ HABER
Konyaspor ile Kasımpaşa puanları paylaştı Konyaspor ile Kasımpaşa puanları paylaştı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler